Newsroom

Newsroom

«Δικάζει» Μητσοτάκη ο Αντώναρος: «Η κυβέρνηση έχει το μοναδικό προσόν να αυτογελοιοποιείται»

Την άτακτη υποχώρηση των ΜΑΤ από τη Λέσβο σχολίασε σε ανάρτησή του το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ

antonaros 5

Μια ακόμη δημόσια παρέμβαση του Ευάγγελου Αντώναρου κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο την αποχώρηση των ΜΑΤ από τη Λέσβο. 

Ο Ευάγγελος Αντώναρος χαρακτηρίζει σωστή κίνηση την αποχώρηση, αν και εκτιμά ότι καθυστέρησε αρκετά, ενώ σημειώνει ότι σηματοδοτεί μια άτακτη υποχώρηση στην αντίσταση των τοπικών πληθυσμών.

Όμως ο κ. Αντώναρος δεν έμεινε στις διαπιστώσεις. Σε ένα καυστικότατο υστερόγραφο σημειώνει: «Την δε επίσημη δικαιολογία ότι τα ΜΑΤ αποχωρούν σταδιακά αφου εξεπλήρωσαν την αποστολή τους, δηλαδή την ασφαλή άφιξη των μηχανημάτων, δεν θα τη σχολιάσω. Αυτη η κυβέρνηση έχει το μοναδικό προσόν να αυτογελοιοποιείται…», 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου έχει ως εξής:

«Η αποχώρηση των ΜΑΤ απο τα ακριτικά νησια που ανακοινωσε αργά η κυβέρνηση είναι σωστη. Εστω κι αν σηματοδοτει μια άτακτη υποχώρηση στην αντίσταση των τοπικών πληθυσμών.

ΥΓ. Την δε επίσημη δικαιολογία ότι τα ΜΑΤ αποχωρούν σταδιακά αφού εξεπλήρωσαν την αποστολή τους, δηλαδή την ασφαλή άφιξη των μηχανημάτων, δεν θα τη σχολιάσω. Αυτή η κυβέρνηση έχει το μοναδικό προσόν να αυτογελοιοποιείται…»

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…