Δικαστική δικαίωση της ΠΟΣΠΕΡΤ σε διαμάχη με τη ΝΕΡΙΤ

Δεν έκανε και το καλύτερο ποδαρικό στο μόρφωμα ο νέος του (προσωρινός) πρόεδρος. Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει ότι:…

Δεν έκανε και το καλύτερο ποδαρικό στο μόρφωμα ο νέος του (προσωρινός) πρόεδρος.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει ότι: “Σήμερα ανακοινώθηκε από το ειρηνοδικείο Χαλανδρίου η απόρριψη της προσφυγής της ΝΕΡΙΤ (..και της φευγάτης διοίκησης της) που ζητούσε με προσωρινή διαταγή την έξωση της ΠΟΣΠΕΡΤ – του συνεταιρισμού υπαλλήλων ΕΡΤ –  και του κυλικείου του ανάπηρου, που έχουν την έδρα τους εντός του ραδιομεγάρου. Η δίκη των ασφαλιστικών θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Τα έωλα επιχειρήματα και ο ιδιότυπος ξεδιάντροπος ετσιθελισμός γαρνιρισμένος με τις «ενδεχομένως… κάποιες δημοκρατικές ευαισθησίες τους» που μετέφερε ο άγγελος τους και νομικός τους σύμβουλος στο ακροατήριο δεν έπεισαν τον φυσικό δικαστή.

Συμπαραστάτες και αλληλέγγυοι στον αγώνα μας στις δίκες που μας σύρει η κυβέρνηση είναι: ΠΟΕΣΥ, ΠΟΕΠΤΥΜ, ΕΣΗΕΑ, ΕΚΑ, ΓΣΕΕ. Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ από την πρώτη ημέρα επιλέξαμε τον αγώνα για να προστατεύσουμε τους θεσμούς και τα συνταγματικά και ατομικά μας δικαιώματα, καθώς και το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη για ενημέρωση, ψυχαγωγία και πολιτισμό μέσα από έναν πραγματικά δημόσιο φορέα.

Ο αγώνας μας θα είναι συνεχής με όλες τις εκφάνσεις, δυναμικά παρόντες καταγγέλλοντας την κάθε μορφή φασισμού που επιδιώκει η κυβέρνηση να επιφέρει στην κοινωνία με την τρομοκρατία, τις απειλές και την εξαθλίωση.

Οι διώξεις της κυβέρνησης και των αυλικών της, δοτών και άλλων, δεν θα μας γονατίσει όπως το επιθυμούν, αντίθετα μας ατσαλώνει και είμαστε μπροστάρηδες στον αγώνα ανατροπής αυτών των πολιτικών και των βαστάζων της κυβέρνησης που υπηρετούν την Μέρκελ και τον Μερκελισμό.
Η κυβέρνηση, θέλοντας να φιμώσει και να διαλύσει όσα συνδικάτα αντιστέκονται, ετοιμάζει νόμο, που καταδεικνύει το φόβο της, που με τη βία, αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά επιδιώκει να καταστείλει κάθε αντίδραση εναντίον της.

Οι εργαζόμενοι όλοι μαζί με τα συνδικάτα τους αντιστέκονται και θα αντισταθούν μέχρι το τέλος, μέχρι την νίκη που είναι ορατή. Γλυκοχαράζει! Είμαστε υπερήφανοι και συνεχίζουμε…δεν μας τρομάζετε”.

Πηγή: ertopen.com

Το συγκινητικό «αντίο» στην Άντζελα που σκοτώθηκε στη Λιβύη: «Ήταν διασταύρωση Αμαζόνας και πριγκίπισσας της Disney»

Το συγκινητικό «αντίο» στην Άντζελα που σκοτώθηκε στη Λιβύη: «Ήταν διασταύρωση Αμαζόνας και πριγκίπισσας της Disney»

«Μακάρι να μπορούσες να δεις πόσο σε αγαπούσαν σε όλο τον κόσμο».

ΚΚΕ για Άδωνι: «Υπουργός νούμερο» – Χαμός στη Βουλή με τις προκλητικές του δηλώσεις για το νομοσχέδιο

ΚΚΕ για Άδωνι: «Υπουργός νούμερο» – Χαμός στη Βουλή με τις προκλητικές του δηλώσεις για το νομοσχέδιο

«Είδαμε έναν υπουργό πανικόβλητο που προσπαθεί να καλύψει την γενική λαϊκή κατακραυγή με κραυγές και…