Δικαίωση Βαξεβάνη-Κουτί της Πανδώρας για την ιστοσελίδα του εφοπλιστή που "μαύρισε"τον Σαρωνικό!

H λάσπη...εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη, από τους Άδωνι Γεωργιάδη, Μιλτιάδη Βαρβιτισώτη,Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το αγνώστου πατρότητος blog dexiextrem, όσο αφορά την παραποίηση της ιστοσελίδας, της ναυτιλιακής εταιρίας που προκάλεσε την οικολογική καταστροφή, από τον ίδιο τον Βαξεβάνη, έπεσε στο κενό.

NewsRoom 17/09/2017 | 09:14

Όσο και αν προσπαθούν με διάφορα τερτίπια να στοοχοποιούν τον Κώστα Βαξαβάνη οι κ.κ Αδωνις Γεωργιάδης-Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης-Μάκης Τριανταφυλόπουλος, με σκοπό τον δημοσιογραφικό του αφανισμό....μάλλον χάνουν τον καιρό τους.

Αυτό αποδεικνύει ο κυνηγός των πλαστών ειδήσεων του Διαδικτύου Θοδωρής Δανιηλίδης, Ιδρυτής - Συντονιστής της ιστοσελίδας ellinikahoaxes.gr

Με την ανάρτηση του δικαιώνει τον Κώστα Βαξεβάνη και βάζει στη θέση τους Αδωνι Γεωργιάδη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που μίλησαν για φώτοσοπ, καθώς και τα φιλικά τους μπλογκ.

Μεταξύ άλλων, παραθέτει και τις δύο σελίδες (πριν και μετά) και σημειώνει:

«Όπως παρατηρούμε, στη θέση που εμφανίζεται ο Μάνθος Γιουρτζόγλου, στην ιστοσελίδα της εταιρίας σήμερα, βλέπουμε το στέλεχος Μαρία Δρακωνάκη. Άρα, έχει παραποιήσει την εικόνα ο Βαξεβάνης ή άλλαξε κάποια στιγμή η σελίδα της εταιρίας αυτές τις τελευταίες μέρες;

Στην προσωρινή αποθήκευση της google στις 8 Σεπ. 2017, η σελίδα της εταιρίας εμφανίζεται με την κυρία Μαρία Δρακωνάκη και ο κύριος Γιουρτζόγλου είναι ακριβώς από κάτω, στην τρίτη σειρά των φωτογραφιών» .

Ιδού το δημοσίευμα:

http://ellinikahoaxes.gr/2017/09/16/dimosiografiki-apati-tou-kosta-vaksevani/