Newsroom

Newsroom

Δικαιώθηκε συνταξιούχος δανειολήπτρια από το Ειρηνοδικείο Καβάλας

Γυναίκα συνταξιούχος δικαιώθηκε στο Ειρηνοδικείο Καβάλας μετά από αίτηση δικαστικής ρύθμισης χρεών συνολικού ύψους 57.000 ευρώ προς τις τράπεζες. Η…

Γυναίκα συνταξιούχος δικαιώθηκε στο Ειρηνοδικείο Καβάλας μετά από αίτηση δικαστικής ρύθμισης χρεών συνολικού ύψους 57.000 ευρώ προς τις τράπεζες.

Η συνταξιούχος προσέφυγε στην Ένωση Καταναλωτών στα τέλη του 2010 και κατάθεσε προς τις πιστώτριες τράπεζες πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού την οποία στην πλειοψηφία τους οι τράπεζες αγνόησαν.

Στη συνέχεια η γυναίκα προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο Καβάλας που αποφάσισε ότι για το επόμενο διάστημα οι δόσεις προς τις τράπεζες θα είναι μηδενικές ενώ ταυτόχρονα εξαιρεί από την εκποίηση την κύρια κατοικία της συνταξιούχου την οποία απέκτησε μέσω επιδοτούμενου δανείου από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας ΟΕΚ . Να σημειωθεί πως το μοναδικό εισόδημα της αιτούσης είναι η σύνταξη της που ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ μηνιαίως.

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες και δεν υιοθετεί το koutipandoras.gr. Παρακαλείστε να εκφράζεστε κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος.