Δικαιώθηκε στα δικαστήρια η Άβα Γαλανοπούλου – Τι δήλωσε (video)

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας δικαίωση την ηθοποιό Άβα Γαλανοπούλου για την υπόθεση απάτης από τον πρώην σύντροφό της. Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε κάθειρξη 6 ετών κατά πλειοψηφία.

Η ποινή αφορά σε απάτη και έχει ανασταλτικό χαρακτήρα έως και την νέα εκδίκαση στο Εφετείο. Η ηθοποιός δήλωσε δικαιωμένη από την απόφαση μετά από την περιπέτεια που η ίδια πέρασε. Οι συνήγοροι υπεράσπισης ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται για απάτη και δήλωσαν ότι ο πελάτης θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει τα χρήματα.    

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου τον Δημοσθένη Πέππα που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελος μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ» δήλωσε η Άβα Γαλανοπούλου.

«Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν θέλαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, ή έστω κάποια χρήματα αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και την σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της.

Πηγή: larissanet.gr


Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Η ακριβής ώρα, ημέρα εξόδου θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ καλούν σε συμμετοχή στις δράσεις των…