«Διευκρινίσεις» Σκέρτσου μετά την κατακραυγή

Μετά την επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε την αποπομπή του από την κυβέρνηση, ο κ. Σκέρτσος προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, θέλοντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα... από την ωμή πολιτική παρέμβαση στην δικαιοσύνη 

w28 184939w28184600skertsos2

Από την «λαϊκή απογευματινή» στο «παρερμηνεύτηκε η ανάρτησή μου», για τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, ο οποίος προκάλεσε πολιτική «καταιγίδα» με ανάρτησή του, στην οποία ασκούσε κριτική στην αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, o  Άκης Σκέρτσος τα μάζεψε και προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση για την ομολογουμένως πολιτική του ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη.

Μετά μάλιστα και την επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε την αποπομπή του από την κυβέρνηση, ο κ. Σκέρτσος  στην δήλωση του ανέφερε:
 
«Μια ανάρτηση που έκανα στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ασύμμετρες -κατά την άποψή μου- αντιδράσεις ως δήθεν παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.
 
Θέλω να διευκρινίσω ότι εξέφρασα απολύτως προσωπική άποψη ως πολίτης, και όχι με την ιδιότητα του μέλους της κυβέρνησης, για το πώς αντιλαμβάνομαι τη λειτουργία του κράτους δικαίου ανεξαρτήτως της εκδικαζόμενης υπόθεσης.
 
Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή. Λυπάμαι που παρερμηνεύτηκε η ανάρτησή μου.
 
Επαναλαμβάνω την ευχή μου οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η Πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει».

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…