Newsroom

Newsroom

Διευκρινίσεις Κούλογλου μετά το αμφιλεγόμενο άρθρο: «Αναγκαιότητα η προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα»

Με μια συνολική απάντηση ο Στέλιος Κούλογλου επιχείρησε να κλείσει τη συζήτηση που άνοιξε με δικό του άρθρο που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

ek kouloglou

Με δήλωση του στην εφημερίδα Αυγή, ο Στέλιος Κούλογλου διευκρινίζει ότι υπάρχει αναγκαιότητα για προοδευτική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, κλείνοντας έτσι τη συζήτηση που άνοιξε μετά το άρθρο που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Όπως ο ίδιος σημειώνει:

Για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως: Είναι προφανές ότι σε αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο συλλογικό στόχο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…