Διεθνής απαξίωση για Μπογδάνο για την αναδημοσίευση της λίστας

Το γνωστό ευρωπαίκό δίκτυο Euractive.com δημοσίευσε άρθρο κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αφορμή την δημοσίευση της λίστας ονομάτων νηπίων από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

4818931 1

Τo  δημοσιογραφικό δίκτυο euractiv.com, αναδεικνύει σε διεθνές επίπεδο την υπόθεση της δημοσιοποίησης της λίστας ονομάτων μαθητών νηπιαγωγείου από τον και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Σε πολιτικό επίπεδο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται πλέον ‘στριμωγμένος’ και κατηγορείται ότι κλείνει το μάτι στο ακροδεξιό εκλογικό σώμα λόγω απροθυμίας να διαγράψει τον βουλευτή του.», αναφέρει στο άρθρο του, Euractive.com

Μάλιστα, γίνεται λόγος για «πρωτοφανές ρατσιστικό περιστατικό», κάτι το οποίο φυσικά δεν είδαμε να αναφέρεται καν ως σχολιασμός από πολλά εγχώρια ΜΜΕ.

«Στόχος του άρθρου ήταν να δείξει ότι οι αλλοδαποί «καταλαμβάνουν» τα ελληνικά σχολεία. […] Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο βουλευτής που κοινοποίησε το άρθρο στο Twitter, ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι δεν παρατήρησε ότι η είδηση ​​περιελάβανε τη λίστα των ανήλικων παιδιών. Η συντηρητική κυβέρνηση προσπάθησε να μετριάσει το περιστατικό, λέγοντας απλά ότι ήταν ένα λάθος που δεν θα γίνει ανεκτό αν συμβεί ξανά», συνεχίζει το άρθρο. 

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…