Διέρρηξαν το σπίτι της τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους

Διάρρηξη - μυστήριο στο σπίτι της τραγωδίας στου Αγίους Αναργύρους, όπου αστυνομικός δολοφόνησε την γυναίκα του, την πεθερά του και την 4χρονη κορούλα του, πριν αυτοκτονήσει.

Παρόλο που το σπίτι ήταν σφραγισμένο από την ΕΛΑΣ άγνωστοι παραβίασαν και τις δύο πόρτες και μπήκαν μέσα. Οι αστυνομικοί δεν ενημέρωσαν τους συγγενείς αν έκλεψαν κάτι από το σπίτι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου στο κανάλι «Ε», ο θείος της άτυχης συζύγου του αστυνομικού ανέφερε πως γύρω στις 10:00 το πρωί, διαπίστωσε ότι η πλαϊνή πόρτα που οδηγεί στην κουζίνα, είχε παραβιαστεί.

Όπως ανέφερε, ειδοποιήθηκε από γείτονες ότι κάποια πόρτα χτυπούσε λόγω και των δυνατών ανέμων, και τότε πήρε στο σπίτι για να διαπιστώσει ότι έχει γίνει διάρρηξη. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το σπίτι παρέμενε σφραγισμένο από την αστυνομία μετά το πολλαπλό έγκλημα, και κανείς δεν επιτρεπόταν να πλησιάσει. Όπως ανέφερε ο θείος της άτυχης Ελένης, οι αστυνομικοί δεν τον ενημέρωσαν τι ακριβώς είχε κλαπεί. Σημείωσε ωστόσο ότι στο σπίτι υπήρχε μια καραμπίνα, και δεν γνωρίζει εάν τις είχαν ήδη πάρει οι άνδρες της ασφάλειας ή αν την πήραν τώρα οι διαρρήκτες.

Ανέφερε επίσης ότι και ο ίδιος είχε στο σπίτι ένα πορτοφόλι του με 1350 ευρώ και κλειδιά του σπιτιού, που είναι πολύ πιθανό πλέον να τα έχουν πάρει οι διαρρήκτες.