Newsroom

Newsroom

Διεκόπη ξανά η δίκη του Άκη – Την ερχόμενη Τρίτη η συνέχεια

Διαφημίσεις CEH Training India/Dubai $1060/ 4 Days Includes Certified Course, Exam, Hotel, Meals & morewww.Koenig-Solutions.com Καταθέσεις στο Εξωτερικο Ανοίξτε Λογαριασμό…

Διαφημίσεις
CEH Training India/Dubai
$1060/ 4 Days Includes Certified Course, Exam, Hotel, Meals & more
www.Koenig-Solutions.com
Καταθέσεις στο Εξωτερικο
Ανοίξτε Λογαριασμό στις Μεγαλύτερες Διεθνείς Τράπεζες με Ενα Τηλεφώνημα
xsmoney.gr/ΔιεθνειςΤραπεζες

Την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαΐου θα συνεχιστεί στο Εφετείο Αθηνών η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και των 18 συνεργατών του, που κατηγορούνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, οπότε και το δικαστήριο θα αποφασίσει για το σύνολο των ενστάσεων και των αιτημάτων των κατηγορουμένων.

Νωρίτερα, οι εισαγγελείς ζήτησαν την απόρριψη των επτά από τις συνολικά οκτώ ενστάσεις που κατέθεσαν οι δικηγόροι των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και η ένσταση για παραγραφή του αδικήματος της δωροδοκίας από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

«Η χώρα μας βιώνει την οικονομική κατάρρευση και υπάρχει απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Είναι γεγονός ότι είναι διάχυτη η απαίτηση του ελληνικού λαού να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, εμείς όμως δεν αναζητούμε εξιλαστήρια θύματα, δεν θέλουμε παράπλευρες απώλειες» ανέφερε η εισαγγελέας της έδρας.

Η Βίκυ Σταμάτη παρεστη στη δίκη, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο πρώην υπουργός εκμεταλλευόμενος διάλειμμα του δικαστηρίου, δήλωσε νωρίτερα στους δημοσιογράφους: “Όφειλε η Βουλή να προχωρήσει σε πλήρη κοινοβουλευτικό έλεγχο σε ό,τι αφορά την υπόθεση των υποβρυχίων και κυρίως σε ό,τι αφορά την υλοποίηση της σύμβασης” και πρόσθεσε “έπρεπε να ελέγξει το σύνολο των υπουργών. Όσο ήμουν εγώ η σύμβαση υλοποιούνταν κανονικά. Αυτό δεν είναι σκάνδαλο; Σκάνδαλο είναι μόνο αυτά που λένε για εμένα; Θα μιλήσουμε για όλα, θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι, μόνο η αλήθεια βοηθάει σ’ αυτή την υπόθεση”.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…