Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Απόλυτα ψύχραιμος ο καθ' ομολογία δολοφόνος - Συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστήριο τον αποδοκίμασαν και του φώναξαν «να φας ισόβια»

Για τις 12 Απριλίου διεκόπη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράους.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος έφτασε λίγο πριν τις 08:30 το πρωί της Παρασκευής στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίησης ζώου καθώς και για δύο πλημμελήματα που αφορούν ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Κατά την έναρξη της δίκης, απόλυτα ψύχραιμος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα και κληθείς να αναφέρει τα στοιχεία του δήλωσε: «έγγαμος και χήρος».  Στη συνέχεια το δικαστήριο προχώρησε στη κλήρωση των τεσσάρων ενόρκων, δυο αντρών και δυο γυναικών.

Ο γυναικοκτόνος άκουσε το βαρύ κατηγορητήριο με προσοχή και ανέμενε την απόφαση για την διακοπή της δίκης.

Ακόμη, το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Απόντες από τη σημερινή διαδικασία είναι οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο τους.

Νωρίτερα, κατά την προσέλευσή του στο δικαστήριο συγκεντρωμένοι τον αποδοκίμασαν και του φώναξαν «να φας ισόβια».