Διέγραψε τον γιο του βασανιστή της Μακρονήσου Σκαλούμπακα η ΝΔ μετά την κατακραυγή

Σε ανακοίνωση σχετικά με τη διαγραφή του Χρήστου Σκαλούμπακα προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις προκλητικές, φασιστικές αναρτήσεις του

NewsRoom 05/06/2019 | 17:33

O γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου  Παναγιώτη Σκαλούμπακα, Χρήστος, βρέθηκε σήμερα εκτός Νέας Δημοκρατίας μετά το φασιστικό κήρυγμα μίσους που εξαπέλυε μέσω αναρτήσεών του τις προηγούμενες ημέρες.

«Με απόφαση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ αποφασίστηκε η διαγραφή του Χρήστου Σκαλούμπακα από μέλος του κόμματος, καθώς και η απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Απορίας άξιο, είναι, ωστόσο, το πως ο Χρήστος Σκαλούμπακας μπορούσε με περισσό θράσος να εκφράζει απειλές εναντίον των πολιτικών αντιπάλων της ΝΔ, υποσχόμενος πως «ότι δεν έκανε ο πατέρας του το 47-48, θα το κάνει αυτός τώρα» σε «ανθελληνικά καθίκια», απολαμβάνοντας της εκτίμησης υψηλόβαθμων «γαλάζιων» στελεχών, με τα οποία εμφανίζεται σε διάφορες φωτογραφίες.

Υπενθυμίζεται ότι το κρεσέντο μίσους του είχε αναδείξει η Έλενα Ακρίτα, η οποία μάλιστα στο παρελθόν είχε αναγκάσει τον συγκεκριμένο νοσταλγό της επταετίας να της ζητήσει συγγνώμη, αποδεικνύοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που το πρώην μέλος της ΝΔ είχε προχωρήσει σε τέτοιου είδους σχόλια.

Η διαγραφή Σκαλούμπακα είναι η δεύτερη που γίνεται στη ΝΔ για τέτοιους λόγους, ακολουθώντας αυτή του συντονιστή ετεροδημοτών της ΝΔ Κώστα Στεφανίδη μετά από ένα απαράδεκτο ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος της πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.