Διέγραψαν τη "Μακεδονία" από το σάιτ της Μαρέβας Μητσοτάκη μετά τον σάλο (εικόνες)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι «αναγνώρισε» την πΓΔΜ ως Μακεδονία. Συγκεκριμένα στο σάιτ της εταιρίας της ZEUS + ΔΙΟΝΕ, η οποία πουλάει ρούχα, αν κανείς προχωρούσε σε αγορά και συγκεκριμένα στο πεδίο όπου έπρεπε να συμπληρώσει τα στοιχεία του και τη διεύθυνση του, μπορούσε να επιλέξει ως χώρα ώστε να αποσταλεί το προϊόν τη «Μακεδονία».

5a1da1f31dc524a8748b45cf

Αν και γράψαμε από την πρώτη στιγμή πως αυτό δεν είναι κάτι παράλογο, δεδομένου ότι η εταιρία της κας Γκραμπόφσκι απευθύνεται σε όλον τον κόσμο ο οποίος είτε μας αρέσει είτε όχι αποκαλεί σήμερα την πΓΔΜ Μακεδονία, φαίνεται πως κάποιος μηχανισμός κινητοποιήθηκε και απαίτησε αλλαγή. Έτσι λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα και αφού αυτό άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας διέγραψαν τη «Μακεδονία».

Έτσι στο σημείο όπου εμφανιζόταν η γειτονική χώρα ως «Μακεδονία» δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τίποτα. Στην πρώτη φωτογραφία μπορείτε να δείτε την εικόνα του σάιτ της εταιρίας ZEUS + ΔΙΟΝΕ όπως ήταν σήμερα το πρωί και στη δεύτερη όπως εμφανίστηκε αργότερα.



Διαβάστε σχετικά: Η Μαρέβα Μητσοτάκη αναγνώρισε την πΓΔΜ ως «Μακεδονία» (εικόνα)

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…