Ανακοίνωσε το διαζύγιο με την κυβέρνηση ο Καμμένος-Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης

Ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την 4ετή συνεργασία και επεσήμανε ότι η συνεργασία δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Καμμένος

 

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό. Για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είναι σαν να στηρίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο πρώην πλέον υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε ότι η συντριπτική πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. 

Ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε αμφιβολία μόνο για τους υπουργούς Κουντουρά και Κόκκαλη, τόνισε ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό τη θέση του, ενώ αποκάλυψε ότι ο Κώστας Ζουράρις έχει δεσμευτεί να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής. Ωστόσο, στο τέλος της συνέντευξης Τύπου και απαντώντας σε ερωτήσεις, άφησε να εννοηθεί πως ο Ζουράρις θα παραιτηθεί μεν από τη θέση του, αλλά σκοπεύει να ψηφίσει «ναι» στη ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Π. Καμμένος ξεκαθάρισε πως όποιος βουλευτής στηρίξει την Κυβέρνηση θα διαγραφεί αυτομάτως από τους ΑΝΕΛ και ζήτησε τη διενέργεια δημοψηφίσματος προκειμένου να απαντήσει ο λαός στο «ναι» ή «όχι» για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…