Διαζύγιο έκπληξη ΣΚΑΙ – Ευαγγελάτου

Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε στο τηλεοπτικό σκηνικό το ξαφνικό “διαζύγιο” που προέκυψε το βράδυ της Πέμπτης, μεταξύ του ΣΚΑΙ και του…

1 22

Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε στο τηλεοπτικό σκηνικό το ξαφνικό “διαζύγιο” που προέκυψε το βράδυ της Πέμπτης, μεταξύ του ΣΚΑΙ και του Νίκου Ευαγγελάτου. Η επίσημη εκδοχή έχει να κάνει με την περικοπή της διάρκειας της εκπομπής του γνωστού τηλεπαρουσιαστή κατά μια ώρα, οπότε και εκεί που το δελτίο του τελείωνε καθημερινά στις 8 θα ολοκληρώνονταν στο εξής στις 7. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν, εν μια νυκτί και προσπερνώντας φυσικά το γεγονός πως η εν λόγω εκπομπή κατέγραφε υψηλά νούμερα τηλεθέασης που περνούσαν και το μέσο όρο του καναλιού στο σύνολο, να ενημερώσουν τηλεφωνικά τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή πως το δελτίο του, μεσούσης μάλιστα της προεκλογικής περιόδου και απροειδοποίητα, θα συρρικνώνονταν κατά μια ώρα, προκειμένου στην συνέχεια να ξεκινούσε μια άλλη εκπομπή, όχι ειδήσεων, αλλά προεκλογικών…συζητήσεων με άλλο όμως παρουσιαστή! 


Ο Νίκος Ευαγγελάτος, υπέβαλε, όπως ήταν αναμενόμενο την παραίτησή του η οποία και έγινε αποδεκτή από την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού, με τις δύο πλευρές να ευχαριστούν η μία την άλλη για την συνεργασία που κράτησε 2,5 χρόνια. Ωστόσο, αυτά αφορούν την επίσημη εκδοχή για το συγκεκριμένο τέλος που προέκυψε στη συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών, καθώς άπαντες στο κανάλι του Φαλήρου γνώριζαν και γνωρίζουν πως υπήρχε έντονο παρασκήνιο, ιδιαίτερα από την εποχή που τοποθετήθηκε διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στο ΣΚΑΙ ο Σταμάτης Μαλέλης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μπορεί το ποτήρι να…ξεχείλισε τώρα για τον τηλεπαρουσιαστή, ωστόσο, όλοι γνώριζαν και έβλεπαν στο ΣΚΑΙ τα “εμπόδια” που έβαζαν στον ίδιο και τους συνεργάτες του ή και τα “προβλήματα” που εμφανίζονταν…τυχαία, πολλές φορές την ώρα του δελτίου, και μάλιστα σχεδόν σε καθημερινή βάση από κάποια διευθυντικά στελέχη του σταθμού, προσκείμενα στην “αυλή” του κ. Αλαφούζου. 


Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί εδώ πως στην συγκεκριμένη εκπομπή απασχολούνταν λίγοι μεν, αλλά επαγγελματίες δημοσιογράφοι που έδιναν καθημερινά την δική τους μάχη στην ενημέρωση για να μην φανούν οι “τρύπες” των ελλείψεων στο κανάλι του Φαλήρου, οι οποίοι τώρα αγωνιούν για την επόμενη ημέρα στο σταθμό του Φαλήρου, γνωρίζοντας μάλιστα πως οι αποφάσεις εκεί λαμβάνονται εδώ και καιρό με ελαφρά την καρδία και δίχως δεύτερη σκέψη… Πάντως, όσο οξύμωρο και αν φαίνεται, όσο “τρελό” και αν ακούγεται, πέραν του ότι υπήρξε διάσταση απόψεων ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη, το γεγονός της υψηλής τηλεθέασης που σημείωνε το δελτίο του γνωστού δημοσιογράφου και μάλιστα με τα ελάχιστα μέσα που του δίνονταν από τον ΣΚΑΙ, λειτούργησε, σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά αρνητικά για τον ίδιο και το μέλλον του στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό! Δημοσιογραφικά πηγαδάκια, κάνουν λόγο για μια ρήξη που ήρθε λόγω της διαφορετικής γραμμής που εμφάνιζε η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου σε σχέση με αυτή του σταθμού του Φαλήρου. Άλλες πηγές πάλι αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος θα έπρεπε να αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα, εκείνων που δεν μπορούσαν να αιτιολογήσουν στον κ. Αλαφούζο τις χαμηλές πτήσεις που πραγματοποιεί καθημερινά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αν και στο “οπλοστάσιο” του υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί, αξιόλογοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι. 

Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου έχει ως εξής:

“Μετά από 2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΙ.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μου ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.

Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα.

Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση. Επίσης οφείλω ευγνωμοσύνη στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού για τη συνεργασία. Σε καθημερινή βάση υπερέβαιναν εαυτούς.

Συνεχίζω τη δημοσιογραφική μου παρουσία μέσα από το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας το newsit.gr και ευελπιστώ ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα και τηλεοπτικά”.

Βίντεο–ντοκουμέντο κατέγραψε τη δράση των διαρρηκτών στα βόρεια προάστια – Κλωτσούν μέχρι να σπάσουν την πόρτα

433589017 703248218462576 2760550193709265598 n

Βίντεο–ντοκουμέντο κατέγραψε τη δράση των διαρρηκτών στα βόρεια προάστια – Κλωτσούν μέχρι να σπάσουν την πόρτα

Bίντεο ντοκουμέντο με τη σπείρα που ξάφριζε σπίτια σε Εκάλη και Νέα Ερυθραία - Αίσθηση…

Έλενα Ακρίτα: Ξεμπρόστιασε τα γέλια Βορίδη και Μιχαηλίδου στη Βουλή – «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι» (εικόνα)

Ακρίτα 1

Έλενα Ακρίτα: Ξεμπρόστιασε τα γέλια Βορίδη και Μιχαηλίδου στη Βουλή – «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι» (εικόνα)

Την ώρα που συζητούσαν για τους 57 νεκρούς των Τεμπών, ο Βορίδης με τη Μιχαηλίδου…

Αρπάχτηκαν on air Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη» (video)

Καταγραφή 13

Αρπάχτηκαν on air Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη» (video)

Για τη βουλευτική ασυλία και τη δικαιοσύνη στην περίπτωση του Αχιλλέα Καραμανλή αρπάχτηκαν η Ράνια…

Τέμπη: Λαϊκισμός Σκέρτσου – Εμφανίσθηκε με φωτογραφία του αδικοχαμένου του αδερφού

akis skertsos

Τέμπη: Λαϊκισμός Σκέρτσου – Εμφανίσθηκε με φωτογραφία του αδικοχαμένου του αδερφού

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει συμπάθειες και συμπόνοια, ο γαλάζιος Υπουργός σύγκρινε την πρόβλημα…

Πύρρος Δήμας: Ξεσήκωσε το Twitter αλλά όχι για κάποιο μετάλλιο – Τα σχόλια για τους φράχτες που έφεραν αντιδράσεις

Πύρρος Δήμας

Πύρρος Δήμας: Ξεσήκωσε το Twitter αλλά όχι για κάποιο μετάλλιο – Τα σχόλια για τους φράχτες που έφεραν αντιδράσεις

Μια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια υποψηφιότητα και δυο αναρτήσεις για τον φράχτη στον…