Διαζύγιο "βόμβα" στο Χόλιγουντ: Χωρίζουν Άνιστον – Θερού

Σαν «βόμβα» έπεσε στο Χόλιγουντ το διαζύγιο που ανακοίνωσαν πως παίρνουν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού έπειτα από δυόμιση χρόνια γάμου. Ωστόσο, όπως δήλωσαν, οι δύο τους θα παραμείνουν καλοί φίλοι.

5a86ac911dc524f62a8b4682

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ζευγάρι την Πέμπτη σε δημοσιογράφο του  The Associated Press η απόφαση να χωρίσουν «ήταν κοινή και με αγάπη έγινε στα τέλη του περασμένου έτους».

Το ζευγάρι υποστήριξε ότι πήρε την απόφαση να το ανακοινώσει δημόσια «σε μια προσπάθεια να μειώσει οποιαδήποτε περαιτέρω κερδοσκοπία».

«Κανονικά θα το κάναμε με ιδιωτικό τρόπο, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του lifestyle δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία της κερδοσκοπίας και να επινοήσει καταστάσεις, θελήσαμε να μεταφέρουμε την αλήθεια άμεσα» ανέφεραν στη δήλωση που έκαναν στο δημοσιογράφο, Stephen Huvane.

«Οτιδήποτε άλλο τυπωθεί για εμάς που δεν είναι άμεσα από εμάς, είναι η φανταστική αφήγηση κάποιου άλλου. Πάνω απ ‘όλα είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον» προσθέτουν.


Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά. Την Πέμπτη, τέσσερις μέρες μετά τα 49α γενέθλιά της Άνιστον, ανακοίνωσαν επισήμως με δήλωσή τους στα ΜΜΕ τον χωρισμό τους. 

Οι δύο τους συνεργάστηκαν στο «Wanderlust» το 2012, στο οποίο πρωταγωνίστησαν.

Από την ταινία


Τον τελευταίο χρόνο πολλοί είχαν παρατηρήσει ότι οι δυο τους πέρασαν πολύ χρόνο χωριστά, με τον Τζάστιν Θερού να βρίσκεται κυρίως στην Νέα Υόρκη και όχι στο κοινό τους σπίτι στο Λος Άντζελες. 

Αυτός είναι το δεύτερο διαζύγιο για την Τζένιφερ Άνιστον αφού χώρισε το 2005 από τον Μπρατ Πιτ. 


Οργιάζει το twitter για επανασύνδεση Άνιστον – Πιτ

Μόλις έγινε γνωστό το διαζύγιο της Άνιστον με το Θερού, οι οπαδοί του twitter άρχισαν αμέσως να μιλούν για επανασύνδεση της Χολιγουντιανής ηθοποιού με τον Μπρατ Πιτ ο οποίος επίσης πήρε διαζύγιο το 2016 απότην Αντζελίνα Τζολί.

«Θα είναι το απόλυτο χολιγουντιανό όνειρο που θα μείνει στην ιστορία» ήταν μόνο ένα από τα σχόλια που γράφτηκαν.

«Ο Μπραντ και η Τζένιφερ είναι single τώρα. Το timing είναι καταπληκτικό. Αναρωτιέμαι αν θα είναι ξανά μαζί» γράφει ένας άλλος. 



Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…