Newsroom

Newsroom

Διαβουλεύσεις της τελευταίας στιγμής για την ψήφιση των μέτρων, θα καταψηφίσει και ο Ανδρουλάκης

Eντατικές είναι οι διαβουλεύσεις μεταξύ των 3 κυβερνητικών εταίρων για να υπάρξει σύγκλιση απόψεων ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου με…

vouli1Eντατικές είναι οι διαβουλεύσεις μεταξύ των 3 κυβερνητικών εταίρων για να υπάρξει σύγκλιση απόψεων ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου με τα νέα μέτρα στη βουλή την Τετάρτη. Μετά την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ, ο Αντωνης Σαμαράς είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση και με το Φώτη Κουβέλη, ώστε να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερες διαρροές.

Στις 18:30 συνεδριάζει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με τη συμμετοχή της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής. Στη συνεδρίαση θα μιλήσει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, Αλέξης Τσίπρας.
Όσον αφορά τις ενδεχόμενες διαρροές για την ψήφιση των μέτρων, τους κυρίους Κασσή και Παραστρατίδη θα ακολουθήσει και ο Μίμης Ανδρουλάκης καταψηφίζοντας.«Θα καταψηφίσω τα του Εργασίας, έσπασε η γραμμή του μετώπου, δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το ασφαλιστικό ως απλό δημοσιονομικό ζήτημα», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Εντωμεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μαζί με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση πραγματοποίησαν συνάντηση το πρωί με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ για να συζητήσουν για τα μέτρα.