Newsroom

Newsroom

Διαβεβαιώσεις από την ΕΕ ζητά η Ουκρανία

Διαβεβαιώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι η Ουκρανία είναι κατάλληλη προς ένταξη και ότι από τον επόμενο χρόνο οι Ουκρανοί…

klimkin

Διαβεβαιώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι η Ουκρανία είναι κατάλληλη προς ένταξη και ότι από τον επόμενο χρόνο οι Ουκρανοί θα μπορούν να ταξιδεύουν σε κράτη-μέλη της χωρίς βίζα ζητά ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Πάβλο Κλίμκιν, με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη συμφωνήσει με την Ουκρανία σε ελεύθερες εμπορικές συναλλαγές, μία συμφωνία που θα τεθεί σε εφαρμογή από τού χρόνου. «Τώρα θέλουμε συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις στη Ρίγα ότι η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να γίνει υπαχθεί στη διαδικασία υποψήφιας χώρας για προσχώρηση στην ΕΕ στο μέλλον», λέει ο Κλίμκιν. «Θέλουμε να δούμε φώς στην άκρη του τούνελ», εξηγεί.

Η Ουκρανία μαζί με την Μολδαβία και την Γεωργία έχουν υπογράψει εμπορικές και πολιτικές συμφωνίες με την ΕΕ το 2014 και θέλουν να γίνουν μέλη της Ένωσης. Η Σύνοδος Κορυφής στη Ρίγα στοχεύει στο να εμβαθύνει η ΕΕ τις σχέσεις της μ’ αυτές τις χώρες, καθώς και με την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και την Λευκορωσία.

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…