Διαβάστε την ανακοίνωση της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών για την αλλαγή στη διοίκηση του Ε.Κ.Κ

"Τα τελευταία χρόνια το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου είχε βαλτώσει και είχε πέσει σε μια άνευ προηγουμένου ανυποληψία, με τις αλλοπρόσαλλες και αυταρχικές του διοικήσεις.

etairia ellinon skinotheton

“Τα τελευταία χρόνια το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου είχε βαλτώσει και είχε πέσει σε μια άνευ προηγουμένου ανυποληψία, με τις αλλοπρόσαλλες και αυταρχικές του διοικήσεις.

Η θαρραλέα κίνηση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδη Μπαλτά να αλλάξει όλη τη διοίκηση του Ε.Κ.Κ. είναι πέρα για πέρα θετική ενέργεια.

Αυτά που καταγγέλλονται και αυτά που κυκλοφορούν είναι τόσο σοβαρά που θα πρέπει να απασχολήσουν όλους μας, όταν μάλιστα αυτά συμβαίνουν σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την χώρα και τον Κινηματογράφο

Είναι πλέον καθήκον του νέου Δ.Σ. να επαναφέρει το Ε.Κ.Κ. στην δημόσια αποστολή του, στηρίζοντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση με μοναδικό κριτήριο την Τέχνη. Η νέα Διοίκηση οφείλει να φανεί άξια και ικανή να συνεργαστεί με τους δημιουργούς και όλη την κινηματογραφική κοινότητα για να ξανακάνουμε το Ε.Κ.Κ. ουσιαστικό και αναπτυξιακό φορέα της Ελληνικής Κινηματογραφίας, με βασική προϋπόθεση την επιστροφή του Οργανισμού στην πλήρη θεσμικότητα”.

 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…