Διασυρμός Μπέου από τον Ν. Μπογιόπουλο: Είσαι ένα χυδαίο λουμπεναριό!

Μετά την χυδαία και ομοφοβική επίθεση Μπέου στον Στέφανο Κασσεάλη, σειρά πήρε και ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος. ο οποίος τον ανάγκασε σε δημόσιο εξευτελισμό

μπεος μπογιοπουλος

Νέα υβριστική επίθεση σημειώθηκε on air, και πάλι με “πρωταγωνιστή” τον δημάρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέου μετά τον οχετό που εξαπέλυσε σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη. Στόχος του αυτή τη φορά ήταν ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

Στην εκλογική εκπομπή του ANT1, αφού ο Μπέος παρουσίασε τον εαυτό του σαν «λαϊκό άνθρωπο», για να δικαιολογήσει τις κάθε είδους χυδαιότητες που εκτοξεύει, έλαβε απαντήσεις από τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Ο δημοσιογράφς τον αποδόμησε λέγοντας «Δεν είσαι λαϊκός άνθρωπος. Είσαι ένα χυδαίο λούμπεναριό» είπε ο Νίκος Μπογιόπουλος και, απευθυνόμενος στον δήμαρχο Βόλου, συμπλήρωσε πως πρόκειται για έναν εκπρόσωπο «της σαπίλας και του έλους που επιπλέει».

Στις άναρθρες κραυγές του Μπέου, ο Ν. Μπογιόπουλος σημείωσε ότι τα αξιώματα δεν προσθέτουν αξιοπρέπεια όταν αυτή δεν υπάρχει, τονίζοντας ότι «ακόμα και ο Εσκομπάρ είχε εκλεγεί γερουσιαστής στην Κολομβία».

Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου αναμενόμενη: «είσαι ένα νούμερο και μισό». Ο Νίκος Μπογιόπουλος ωστόσο δεν πτοήθηκε από τη συνήθη τακτική του Αχιλλέα Μπέου και του απάντησε ότι «η σαπίλα κερδίζει».

Ο δήμαρχος Βόλου με επιμονή συνέχιζε να ρωτά «Εσύ τι είσαι; Τι επαγγέλλεσαι;»

«Αφού είσαι δημοσιογράφος είσαι και νούμερο» του απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος, πριν ο Νίκος Χατζηνικολάου κλείσει τη γραμμή.

 Δείτε το βίντεο μετά το 4′.45”