Newsroom

Newsroom

Διάσημος λαϊκός τραγουδιστής ξεσπά: Η κυβέρνηση μας έχει παραγκωνίσει εντελώς

«Πώς να ζήσεις με 500 ευρώ το μήνα;»

bruno emmanuelle Gi6 m t W E unsplash

Με αφορμή τη μουσική συναυλία που θα προβληθεί το Μεγάλο Σάββατο από την τηλεόραση του MEGA, ο Νίκος Κουρκούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του, για τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία, στάθηκε όμως ιδιαίτερα στην κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο των καλλιτεχνών εξαιτίας του κορονοϊού και των επιλογών της κυβέρνησης.

Όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Ν. Κουρκούλης η αντιμετώπιση που είχε ο κλάδος από την κυβέρνηση μαζί με την απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης, τα θέατρα, α σινεμά και η εστίαση έχει οδηγήσει επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε σοβαρό οικονομικό αδιέξοδο.

«Είχα τη συνεργασία με την Πάολα, που ήταν πολύ πετυχημένη. Ήμασταν ίσως από τα τελευταία σχήματα που είχαν τη γενναιότητα να ανοίξουν την εποχή του Ιουνίου, και να κλείσουμε πολύ σύντομα. Ήταν τρομακτικό να μην βλέπεις το πρόσωπο του άλλου και να βλέπεις μόνο τα μάτια του», σημείωσε αρχικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Ο κλάδος αυτός είναι εντελώς παραγκωνισμένος. Η κυβέρνηση μας έχει παραγκωνίσει εντελώς. Δώσαν αποζημιώσεις αλλά πώς να ζήσεις με 500 ευρώ το μήνα; Άλλο να είσαι μόνος σου, και άλλο να έχεις και μια οικογένεια. Θα ήταν βασικό να σκύψουν πρώτα στην οικονομική βοήθεια όλων των συναδέλφων, πολύς κόσμος είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, και να δοθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να ανοίξουμε».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…