Newsroom

Newsroom

Διάσημος τραγουδιστής κατηγορείται πως κρατά έξι γυναίκες σε "αίρεση"

Αντιμέτωπες με σοβαρές κατηγορίες έρχεται ο διάσημος ράπερ, Ρόμπερτ Κέλι. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής κατηγορείται πως διατηρεί σπίτια στα οποία κρατάει κλεισμένες έξι νεαρές κοπέλες σε μια κατάσταση που θυμίζει «αίρεση».

596e596f1dc5249a518b47b5

Η αίρεση λέγεται πως αποτελείται από νεαρές, φιλόδοξες μουσικούς που ζουν σε μια σειρά από σπίτια στην Ατλάντα και το Σικάγο των ΗΠΑ, και στις οποίες έχει απαγορευθεί η χρήση κινητών τηλεφώνων.

Αν και ο τραγουδιστής έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, μαρτυρίες διάφορων οικογενειών πρώην μελών της «αίρεσης» αυτής αποκαλύπτουν ανησυχητικές λεπτομέρειες.

Ήδη, δυο ζευγάρια γονιών έχουν καταφύγει στην αστυνομία σε μια προσπάθεια να πάρουν πίσω τις κόρες τους, που δελεάστηκαν από τις προσεγγίσεις του ράπερ και την υπόσχεση για επιτυχία στην μουσική τους καριέρα.

Η αστυνομία πραγματοποίησε σχετική έρευνα, ωστόσο τα κορίτσια δηλώνουν πως είναι ερωτευμένα με τον Kelly και κάθονται μαζί του υπό τη θέλησή τους. Το γεγονός επίσης πως είναι ενήλικες κάνει τις αρχές να μην μπορούν να επέμβουν.

«Ο Ρόμπερτ Κέλι είναι αναστατωμένος και ενοχλημένος από τις πρόσφατες αποκαλύψεις που του αποδίδονται» αναφέρει δήλωση της δικηγόρου του, Λίντα Μενς.

«Ο κ. Κέλι αμφισβητεί κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς και θα εργαστεί επιμελώς και ισχυρά για να ασκηθεί δίωξη σε όσους τον κατηγορούν και για να καθαρίσει το όνομά του” σημειώνεται στη δήλωση.

Ο Κέλι, που έχει γίνει γνωστός μέσα από το τραγούδι του «I Believe I Can Fly», έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης εκατοντάδες φορές από διαφορετικά άτομα -ακόμη και συγγενείς- από την ηλικία των 7 μέχρι την ηλικία των 15.

Όταν ήταν 27 παντρεύτηκε την 15χρονη Aaliyah πλαστογραφώντας την ταυτότητα της ώστε να δείχνει πως είναι 18. Έχει, ακόμη, καταδικαστεί για παιδική πορνογραφία αλλά αθωώθηκε.

 

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…