Newsroom

Newsroom

Διαψεύδει "ξαφνικό θάνατο" του ΕΟΠΥΥ η Ζ. Μακρή

    «Αυτά είναι πρωτοσέλιδα εφημερίδων, είναι φόβοι, εκτιμήσεις, αγωνίες, δεν είναι όμως αποφάσεις. Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις» σημείωσε σε…

 

 

«Αυτά είναι πρωτοσέλιδα εφημερίδων, είναι φόβοι, εκτιμήσεις, αγωνίες, δεν είναι όμως αποφάσεις. Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις» σημείωσε σε συνέντευξη στο Mega η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή, διαψεύδοντας τα περί «ξαφνικού θανάτου» του ΕΟΠΥΥ, όπως στην ΕΡΤ.

Η κ. Μακρή, ωστόσο επεσήμανε πως στόχος της ηγεσίας του υπουργείου και της κυβέρνησης είναι ο ΕΟΠΥΥ να έχει συμβεβλημμένους γιατρούς και να μην αποτελεί φορέας παροχής υπηρεσιών.

«Φαίνεται ότι θα καταλήξουμε -να μην πω ότι έχουμε καταλήξει, γιατί δεν είμαι η αρμόδια να κάνω την ανακοίνωση- ότι ο ΕΟΠΥΥ θα είναι αγοραστής υπηρεσιών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ξαφνικό θάνατο, ούτε απαραίτητα απολύσεις».

«Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας ενοποιείται. Διοικητικά θα είναι ενιαία. Οι γιατροί αυτοί θα παρέχουν στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας εάν και εφόσον η ειδικότητά τους, οι γνώσεις τους και η διάθεσή τους» τόνισε αναφορικά με τους 1.000 γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…