Newsroom

Newsroom

Διαψεύδει ο Βρούτσης τα περί λουκέτου στον ΟΑΕΔ

Πέντε ημέρες μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild και την διάψευση του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Εργασίας επιχειρεί σήμερα να…

vroutsis 1

Πέντε ημέρες μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild και την διάψευση του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Εργασίας επιχειρεί σήμερα να διαψεύσει τα σενάρια περί λουκέτου στον ΟΑΕΔ μετά και το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Ο Γιάννης Βρούτσης κάνει λόγο για «”κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης” που υπονομεύει την εθνική προσπάθεια στον κρίσιμο τομέα της αντιμετώπισης της ανεργίας». 

«Το τελευταίο διάστημα ο ΟΑΕΔ ενισχύεται σημαντικά: αφενός μέσα από τη διαχείριση αυξημένων κοινοτικών πόρων για τη δημιουργία προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και αφετέρου μέσα από την ισχυροποίηση και βελτίωση των δομών του στους κρίσιμους τομείς της επαγγελματική κατάρτισης και μαθητείας» υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Βρούτσης κάνοντας λόγο ότι είναι «εκτός από περίεργο είναι και ύποπτο που κάποιοι προσπαθούν με ανύπαρκτα επικοινωνιακά εφευρήματα να δηλητηριάζουν την Κοινή Γνώμη».