Διαψεύδει ο Κούγιας τις διαρροές για μηχανική βλάβη στο όχημα του Μαυρίκου

Μιλώντας αποκλειστικά στο koutipandoras.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας διαψεύδει τα δημοσιεύματα και τις διαδόσεις που θέλουν τόσο τους εμπειρογνώμονες της οικογένειας όσο και της αστυνομίας να συγκλείνουν στο συμπέρασμα πως σημειώθηκε μηχανική βλάβη στο όχημα του εκδότη.

575a9d231dc5247c588b476d 1

Τονίζει δε μεταξύ άλλων πως τα αντικείμενα και οι φωτογραφίες που έλαβαν οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας δείχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα οδηγώντας ακόμα και σε εκδοχές που φτάνουν μέχρι και στην ανθρωποκτονία από πρόθεση


Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τις διαρροές που θέλουν τους πραγματογνώμονες να βλέπουν μηχανική βλάβη στο όχημα του εκδότη έχουν ως εξής:

«Έχω εντελώς διαφορετική εικόνα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και αρχίζω και ανησυχώ όταν ακούω για τέτοιες περίεργες διαρροές οι οποίες δεν έχουν ούτε ονοματεπώνυμο ούτε υπογραφή.

Οι τεχνικοί μας σύμβουλοι με τους οποίους είχα σύσκεψη μέχρι και πριν λίγη ώρα και για αυτό είπαμε ότι θα κάνουμε κοινή συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, με ενημέρωσαν ότι ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο των ερευνών και το κυριότερο που μου είπαν είναι ότι οι δικοί μας πραγματογνώμονες έχουν στα χέρια τους αποδεικτικά στοιχεία.

Αντικείμενα τα οποία δυστυχώς και δεν γνωρίζω για ποιο λόγο δεν είχαν εντοπίσει οι πραγματογνώμονες ούτε της αστυνομίας, ούτε της πυροσβεστικής. Τα οποία δεν τους έχουν παραδώσει ακόμα στους πραγματογνώμονες που έχουν ορίσει οι δημόσιες υπηρεσίες.

Για αυτό τον λόγο εκπλήσσομαι πως βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα, όταν αυτά τα αντικείμενα αλλά και οι φωτογραφίες που έλαβαν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι δείχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα ή δείχνουν, οδηγούν σε εκδοχές που φτάνουν μέχρι και στην ανθρωποκτονία από πρόθεση.
»

Σχολιάζοντας πηγές που αναφέρουν πως οι πραγματογνώμονες της οικογένειας είναι ο μεν ένας βαλλιστικών ερευνών και ο άλλος πυροτεχνουργός ενώ δεν υπάρχει κάποιος μηχανολόγος μηχανικός, ο Αλέξης Κούγιας τονίζει

«Όσον αφορά τους πραγματογνώμονες ο ένας που έχουμε είναι ο κ Ραφτογιάννης, που ήταν και προϊστάμενος εγκληματολογικών υπηρεσιών πριν παραιτηθεί και γίνει ιδιώτης και ο άλλος είναι ανώτατος πυροσβέστης που μπορεί σε συνδυασμό με τα αντικείμενα με τα οποία έχουν ανευρεθεί….. Με ενοχλεί να προσπαθούν να υποτιμήσουν τους πραγματογνώμονές μας, γιατί αυτοί οι πραγματογνώμονες που προσπαθούν να υποτιμήσουν, είναι αυτοί που βρήκαν τα σημαντικά αντικείμενα και τα σημαντικά ευρήματα, τα οποία οι κανονικοί πραγματογνώμονες ούτε καν σκέφτηκαν να ερευνήσουν. Δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο ακόμα ούτε θέλω να καταλογίσω ευθύνες αλλά με ενοχλεί αυτή η πρόωρη διαρροή. Θα το ψάξω πολύ τα θέμα.

Είμαι βέβαιος ότι οι διαρροές αυτές προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα στην κοινή γνώμη, αν πράγματι έχει γίνει αυτή η διαρροή και για αυτό σας είπα θα το ερευνήσω και θα τοποθετηθώ υπεύθυνα

Εκείνο που μπορώ να σας πω υπεύθυνα είναι ότι οι δικοί μας πραγματογνώμονες με ενημέρωσαν για αυτά που σας είπα προηγουμένως που οπωσδήποτε δεν οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα με τέτοιο αβασάνιστο τρόπο μάλιστα.»

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…