Διαψεύδει ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Κόκκαλης εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Με ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας τοποθετείται απέναντι σε δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στη δυσώδη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

vasilhs kokkalhs 13 10 2022

Μετά από πρωτοσέλιδο οικονομικής εφημερίδας το οποίο τον εμπλέκει στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό με πρωταγωνιστή τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τη μισή ΝΔ, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κόκκαλης, προέβη σε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «ψευδέστατο, χυδαίο και βαναύσως συκοφαντικό δημοσίευμα». Συγκεκριμένα, ο Βασίλης διέκρινε ότι το δημοσίευμα τον στοχοποιεί, καθώς, στην πρώτη σελίδα η οικονομική εφημερίδα είχε φωτογραφία του Πατούλη με τους συνεργάτες του, μεταξύ αυτών και εκείνου.

Όπως τονίζει: «ουδεμία σχέση, συμμετοχή ή άλλης μορφής ενέργειά μου, αφορά στο υπόψη θλιβερό έγκλημα, το οποίο και απερίφραστα, προσδιορίζω ως “ειδεχθέστατο”», ενώ παράλληλα αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Β. Κόκκαλη:

«Σχετικά με το ψευδέστατο, χυδαίο και βαναύσως συκοφαντικό δημοσίευμα, σε εβδομαδιαία εφημερίδα και στο διαδίκτυο, με το οποίο ταυτοποιείται το πρόσωπό μου με το θλιβερό έγκλημα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη και διερευνάται απ΄ την δικαιοσύνη, δηλώνω ότι:

α) Ουδεμία σχέση, συμμετοχή ή άλλης μορφής ενέργειά μου, αφορά στο υπόψη θλιβερό έγκλημα, το οποίο και απερίφραστα, προσδιορίζω ως «ειδεχθέστατο».

β) Σε βάρος των συκοφαντών μου, δημοσιογράφων, αφ΄ενός κατέθεσα και αυθημερόν (13.10.2022) έγκλησή μου, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεώς μου και αφ’ετέρου και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο, απηύθυνα σε αυτούς και στην ιδιοκτήτρια εταιρία της υπόψη εφημερίδας και ιστοτόπου, εξώδικη διαμαρτυρία, μετά προσκλήσεως και δηλώσεως, ώστε να ακολουθήσει και η άσκηση αγωγής αποζημιώσεώς μου, σε βάρος τους» καταλήγει η ανακοίνωσή του.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…