"Διαμαντένια" η Στεφανίδη

Είναι η απόλυτη κυρίαρχη του επί κοντώ την τελευταία διετία και το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία.

59aa3f191dc52471638b45af

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σεζόν του ανοικτού στίβου η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μετά το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου στο επί κοντώ, κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το “διαμάντι” αφού ήταν η νικήτρια στον τελικό του Diamond League.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ ξεκίνησε τις προσπάθειες της από τα 4.65μ. τα οποία και πέρασε με την πρώτη. Στη συνέχεια πέρασε με τη δεύτερη τα 4,75μ. και ακολούθως τα 4.85μ. τα οποία και της χάρισαν το χρυσό μετάλλιο, αφού τόσο η Μόρις όσο και η Νιούμαν απέτυχαν να τα περάσουν. Έπειτα, η Κατερίνα Στεφανίδη προσπάθησε να βελτιώσει και άλλο το Πανελλήνιο ρεκόρ (το οποίο ανήκει στην ίδια και είναι 4.91μ.) ανεβάζοντας τον πήχη στα 4.92μ., αλλά είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Η Αμερικανίδα τερμάτισε δεύτερη έχοντας λιγότερες αποτυχημένες προσπάθειες σε σχέση με την Καναδή. Η Μόρις ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4.55μ. τα οποία πέρασε με την πρώτη κάτι που έκανε τόσο στα 4,65μ. όσο και στα 4,75μ. Αντίθετα, η Νιούμαν η οποία ξεκίνησε από τα 4,30μ. τον αγώνα της έφτασε και εκείνη μέχρι τα 4,75μ. όμως είχε δύο άκυρες προσπάθειες περισσότερες.

Στα αξιοσημείωτα ότι αυτή είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά που το “διαμάντι” στο επί κοντώ των γυναικών καταλήγει σε ελληνικά χέρια. Την αρχή είχε κάνει η Νικόλ Κυριακοπούλου το 2015, ενώ τόσο πέρσι όσο και φέτος η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε την κορυφή.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…