Διάλογος του παραλόγου: Ο Τζήμερος δίνει συμβουλές… ορθολογισμού στον Άδωνη

Όταν σου κάνει κριτική για έλλειψη ορθολογισμού ο δαίμονας του twitter Θάνος Τζήμερος, ίσως να είναι η ώρα να αρχίσεις να ανησυχείς ότι κάτι δεν κάνεις σωστά

Την ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη για τα γενέθλια του γιου του επέλεξε ο φερόμενος ως πολιτικός, Θάνος Τζήμερος, προκειμένου να τον… συνετίσει ως προς την έλλειψη ορθολογισμού του.

Το να δίνει συμβουλές ορθολογισμού ο Θάνος ο Τζήμερος είναι από μόνο του διασκεδαστικό σαν φαινόμενο, όμως όταν αυτές απευθύνονται στον διαβόητο Άδωνη Γεωργιάδη, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο… απολαυστική.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη δεν είχε ιδιαίτερα… αντιορθολογιστικό περιεχόμενο, αφού απλώς χαρακτήριζε (όπως εκατοντάδες γονείς σε όλο τον κόσμο) την ημερομηνία των γενεθλίων του γιου του, ως τυχερή ημέρα για τον ίδιο.

«16/09/2005 14 χρόνια πριν γεννήθηκε ο γιος μου ο Αθανάσιος/Περσέας. Άλλαξε την ζωή μου. Τον λατρεύω, όπως αγαπάμε όλοι μας τα παιδιά μας. Δύο χρόνια μετά 16/09/2007 όταν προκηρύχθηκαν οι Εκλογές ανήμερα στα γενέθλια του, ήξερα ότι όλα θα μου πάνε καλά, αφού ήταν η τυχερή μου μέρα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Και ενώ οι περισσότερες απαντήσεις στην ανάρτηση ανήκαν σε υποστηρικτές του που εύχονταν χρόνια πολλά στον γιο του, η απρόσμενη αντίδραση δεν ήρθε από κάποιον πολιτικό αντίπαλο, αλλά από τον άλλο ένοικο της δεξιάς πολυκατοικίας, τον Θάνο τον Τζήμερο, που άρχισε τα μαθήματα… ορθολογισμού, διαφωτισμού και πολιτικής παιδείας.

«Άδωνι, χρόνια πολλά στον Περσέα, αλλά, συμπάθα με, δεν υπάρχουν τυχερές και άτυχες μέρες, που οφείλονται στα γενέθλια των παιδιών. Προσπαθούμε από τη δεισιδαιμονία να περάσουμε στον ορθολογισμό – είναι καλό και για την πολιτική», έγραψε ο πολυσχιδής περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

Όταν βέβαια σου κάνει κριτική για έλλειψη ορθολογισμού ο δαίμονας του twitter Θάνος Τζήμερος, όπως και να το κάνεις, ίσως να είναι η ώρα να αρχίσεις να ανησυχείς ότι κάτι δεν κάνεις σωστά…

Και επειδή όλος αυτός ο διάλογος, στον Θάνο Τζήμερο φάνηκε καλός και ορθολογικός, αποφάσισε να κάνει και screenshot για να δείξει στους ακολούθους του στο facebook τις κομβικές του τουιτερικές παρεμβάσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη εννέα ετών σε 23χρονο – Σκότωσε τον πατέρα του που τον κακοποιούσε

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη εννέα ετών σε 23χρονο – Σκότωσε τον πατέρα του που τον κακοποιούσε

Στη δικογραφία αναφέρεται ότι είχε προηγηθεί - νωρίτερα - καβγάς ανάμεσα σε πατέρα και γιο,…

Τέμπη: Αυτό είναι το άψυχο αυτοματοποιημένο SMS που λαμβάνουν τραυματίες και οικογένειες θυμάτων (Video)

Τέμπη: Αυτό είναι το άψυχο αυτοματοποιημένο SMS που λαμβάνουν τραυματίες και οικογένειες θυμάτων (Video)

Η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 10306 στέλνει αυτοματοποιημένα...μηνύματα sms σε τραυματίες και συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας…