Newsroom

Newsroom

Διαλέξτε το αγαπημένο χρώμα σας και δείτε τι αποκαλύπτει για τις φοβίες σας(τεστ)

Το ξέρατε πως το χρώμα που προτιμάτε αποκαλύπτει τι φοβάστε περισσότερο στη ζωή;

5788bc9d1dc52442698b4645

Τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεση μας και ταυτόχρονα αποκαλύπτουν βασικά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Κάθε χρώμα εκφράζει διαφορετικά συναισθήματα και μας επηρεάζει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα – ένα από τα έντεκα – και δείτε τι αποκαλύπτει για τους φόβους σας.

Άσπρο, μαύρο, γκρι, ροζ, κόκκινο, μπλε, πράσινο, τιρκουάζ, κίτρινο, πορτοκαλί ή μωβ;

Άσπρο: Φόβος για την κριτική

Αν το χρώμα που προτιμάτε είναι το άσπρο, τότε, από τη μία, έχετε τα περιθώρια και την ανάγκη να εκφραστείτε με τον τρόπο σας, από την άλλη όμως, φοβάστε την κριτική σε αυτά που κάνετε και σκέφτεστε. Αυτό μπορεί να σας κρατάει πίσω σε ορισμένα πράγματα και να σας κάνει πιο συγκρατημένους.

Μαύρο: Φόβος επίτευξης των στόχων

Αν προτιμάτε το μαύρο, τότε, μπορεί να κάνετε αρκετά όνειρα για το μέλλον σας, αλλά μέσα σας κρύβετε μια συνεχή ανησυχία μήπως και δεν καταφέρετε να τα πραγματοποιήσετε. Κατά κάποιο τρόπο, σαμποτάρετε, πολλές φορές, τον ίδιο σας τον εαυτό.

Γκρι: Φόβος για τη διαμάχη

Τα άτομα που το αγαπημένο τους χρώμα είναι το γκρι, χαρακτηρίζονται από μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Είναι άτομα που ταλαντεύονται ανάμεσα σε σκέψεις, παρουσιάζουν μια αναποφασιστικότητα και, συχνά, αποφεύγουν τις συγκρούσεις με σκοπό να προστατεύοσουν τον εαυτό τους.

Ροζ: Φόβος για τα όνειρά σου

Το ροζ συνηθίζεται να χαρακτηρίζει τους συναισθηματικούς και ρομαντικούς ανθρώπους. Ως τέτοιοι, λοιπόν, κάνετε όνειρα για το μέλλον και ανησυχείτε πολύ μήπως αυτά τα όνειρα δεν πραγματοποιηθούν.

Κόκκινο: Φόβος για έλλειψη προσοχής

Το κόκκινο σημαίνει επιτυχία. Αν είναι το αγαπημένο σας χρώμα, τότε είστε ένα αρκετά φιλόδοξο άτομο και θέλετε να ξεχωρίσετε. Όμως, αυτό συνδέεται άρρηκτα με την επιθυμία να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Ο φόβος σας, στην ουσία, δεν είναι η αποτυχία αλλά το να μην σας δίνουν την απαραίτητη προσοχή.

Μπλε: Φόβος να μην χαθεί η ηρεμία

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μπλε, τότε, είστε αρκετά ήρεμα και γαλήνια άτομα. Είστε αισιόδοξοι και δεν συνηθίζετε να ξεφεύγετε από τα όρια που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Αυτό που σας ανησυχεί, στην ουσία, είναι να μην διαταραχθεί η ηρεμία σας.

Πράσινο: Δεν θελέτε να «επιβαρύνεστε» με ξένα προβλήματα

Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το πράσινο τότε, πιθανώς, να παρουσιάζετε μια καλλιτεχνική φύση ως άτομα και, σε γενικές γραμμές, να είστε δημοφιλείς και αρεστοί στους γύρω σας. Παρόλα αυτά, δεν θέλετε μαζί με τα άτομα που προσελκύετε να φορτώνεστε και τα προβλήματά τους.

Τιρκουάζ: Φοβάστε ότι έχετε πάρει λάθος αποφάσεις

Το τιρκουάζ είναι το χρώμα της επικοινωνίας και των σχέσεων. Επιθυμείτε τη συνδιαλλαγή και την καλή έκφραση ενώ αγαπάτε τις καλές συζητήσεις. Εάν έχετε μεγάλη αγάπη στο τιρκουάζ, τότε είναι πολύ πιθανό ότι νιώθετε ανασφάλεια για τις αποφάσεις ζωής που έχετε πάρει στο πρόσφατο παρελθόν.

Κίτρινο: Φόβος για τον έλεγχο της ζωής σου

Τα άτομα που τους αρέσει το κίτρινο χρώμα, χαρακτηρίζονται από υπερβολική αισιοδοξία και, μερικές φορές, ανικανότητα για ανάληψη ευθυνών. Αυτό υποδηλώνει, πως ο φόβος τους είναι να χάσουν εντελώς τον έλεγχο της ζωής τους και όσων τους συμβαίνουν σε αυτήν.

Πορτοκαλί: Φόβος ότι δεν έχεις τον έλεγχο των γεγονότων

Το πορτοκαλί, σε γενικές γραμμές, συμβολίζει τους παρορμητικούς και «ανοιχτούς» τύπους ανθρώπων. Είστε αρκετά ευχάριστοι και ανοιχτοί σε προκλήσεις, γεγονός που μέσα σας, σας γεννά το φόβο πως η ροή των πραγμάτων δεν θα σας αφήσει να ελέγξετε επαρκώς τη ζωή σας

Μωβ: Φόβος για τη διαφωνία

Όσοι αγαπούν το μωβ είναι, συχνά, λάτρεις των συζητήσεων και της ανάλυσης απόψεων, όμως, έχουν μια μεγάλη ανησυχία το πώς να διαχειριστούν μια διαφωνία στα πλαίσια ενός διαλόγου.

πηγή:yolife.gr 

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

εκτακτο

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

Στη Σούδα επιχειρούν συνολικά 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 2 πεζοπόρα

Έλον Μασκ: To σχόλιο του στο Twitter για την Ελένη Τσολάκη – «Ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

InCollage 20240423 092006837

Έλον Μασκ: To σχόλιο του στο Twitter για την Ελένη Τσολάκη – «Ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Ο ιδιοκτήτης του Twitter (X), Έλον Μασκ, φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που παρουσίαζε…

«Καρφιά» από τον Αντώνη Κανάκη για Μητσοτάκη: «Τον καλέσαμε αλλά τελικά δεν ήρθε-Δεν μπορούσε να ελέγξει τις ερωτήσεις» (video)

Κανάκης

«Καρφιά» από τον Αντώνη Κανάκη για Μητσοτάκη: «Τον καλέσαμε αλλά τελικά δεν ήρθε-Δεν μπορούσε να ελέγξει τις ερωτήσεις» (video)

Αποκαλύψεις έκανε ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, καθώς όπως είπε, ο πρωθυπουργός, απέφυγε να πάει…

Μαλαισία: 10 νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Μαλαισία

Μαλαισία: 10 νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Οι 10 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ήταν μέλη των πληρωμάτων των δύο ελικοπτέρων