Διακοπή πρόσβασης σε εκατοντάδες ελληνικά και ξένα sites

Η Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ) μπλόκαρε την πρόσβαση σε domains όπως: gamato, xrysoi, teniesonline και tenies-online, oipeirates.tv και .se, tainio-mania.co, liomenoi.com, magico.one, substv.club και substv.gr, subs4free.info.

computer

Διακοπή πρόσβασης σε εκατοντάδες ελληνικά και ξένα sites αποφάσισε η Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ).

Σύμφωνα με το CNN, πολλές ιστοσελίδες του ελληνικού διαδικτύου συμπεριλαμβάνονται στην απόφαση της Επιτροπής, ανάμεσά τους domains όπως: gamato, xrysoi, teniesonline και tenies-online, oipeirates.tv και .se, tainio-mania.co, liomenoi.com, magico.one, substv.club και substv.gr, subs4free.info.

Επίσης, η ΕΔΠΠΙ «μπλόκαρε» proxy domains που οδηγούσαν στο thepiratebay.org αλλά και domains του YTS. Στην απόφαση συνολικά συμπεριλαμβάνονται πάνω από 250 domains. Σημειώνεται ότι η Επιτροπή συνεδρίασε μυστικά στις 23 Σεπτεμβρίου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα εδώ.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…