Διαγραφή από το ΣΕΗ για γνωστό ηθοποιό - «Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσης παρά τη θέλησή μου»

Η υπόθεση αφορά γνωστό ηθοποιό, ο οποίος και διεγράφη από το ΣΕΗ μετά από την καταγγελία στην οποία προχώρησε συνάδελφός του. Ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε την είδηση. 

NewsRoom 30/11/2021 | 14:53

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία η σεξουαλική παρενόχληση φέρεται να έγινε πριν από 19 χρόνια.«Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους. Από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία αλλά δε με βοήθησε κανένας. Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα πια πού να στραφώ. Προκειμένου να το διαχειριστώ, χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ψυχολόγο και μου πήγε καιρό να συνέλθω από αυτό που είχα ζήσει», ήταν η αποκάλυψη στην εκπομπή Πρωινό. 

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, σε παρέμβασή του στην εκπομπή Πρωινό επιβεβαίωσε την καταγγελία.

«Σε αυτή τη συνέλευση αποφασίστηκε η διαγραφή ενός μέλους μας. Θα βγει επίσημη ανακοίνωση. Διεγράφη για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης. Υπήρχε καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εδώ και πολύ καιρό, και αφού εξετάστηκε, πήγε στο Διοικητικό κι από εκεί στο Ανώτατο Όργανο που είναι η Γενική Συνέλευση. Είναι υπόθεση που είναι παραγεγγραμένη» είπε.