Διαγράφει Παπαχριστόπουλο ο Καμμένος, αλλά αφού μιλήσει στη Βουλή

Προς διάλυση οδεύει η ΚΟ των ΑΝΕΛ

«Τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα την καταθέσω στην Ολομέλεια, αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα}» αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σημειώνεται ότι, με βάση τη γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου, η διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου θα σημάνει και την διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, εκτός και αν επιστρέψει σε αυτήν κάποιος από τους ανεξάρτητους βουλευτές που έχουν αποχωρήσει κατά το παρελθόν, δηλαδή ο Δημήτρης Καμμένος, ο Νίκος Νικολόπουλος ή ο Γ. Λαζαρίδης.

Ακόμα και αν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος παραιτηθεί από την έδρα του, αυτή θα πάει στον πρώτο επιλαχόντα Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει ουσιαστικά τεθεί εκτός ΑΝΕΛ λόγω της διαφωνίας του με την ηγεσία του κόμματος ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…