Newsroom

Newsroom

Παρουσιάστηκε ο χειριστής του ταχύπλοου

Συνεχίζονται οι έρευνες για το τραγικό συμβάν με τους δύο νεκρούς στο Πόρτο Χέλι από τη σύγκρουση φουσκωτού σκάφους με λέμβο στη θαλάσσια περιοχή “Θύνι” Αργολίδας.

5d4dd9aa825e633f9f27f412

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε η βύθιση της λέμβου, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο άνδρες, ενώ μια γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους.

Στο φουσκωτό μήκους 10 μέτρων επέβαιναν 10 Γάλλοι, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να ρίξουν «φως» με τις καταθέσεις τους στην υπόθεση, περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ναυτικό δυστύχημα. Όσον αφορά στους νεκρούς, πρόκειται για δύο άνδρες 60 και 70 ετών, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται η δίδυμη αδελφή του 60χρονου. Όλοι τους είναι κάτοικοι Κρανιδίου.

Με τη βοήθεια σόναρ αλλά και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου που μπορεί να επέβαινε στο μικρό σκάφος που βυθίστηκε.

Παρουσιάστηκε ο χειριστής του ταχύπλοου

Αυτοβούλως και με το συνήγορό του παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που συγκρούστηκε χθες βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…