Διαδικτυακός ...έρανος ντοκουμέντων για το Μουσείο Καπνού Αγρινίου

Συλλογή τεκμηρίων σε ψηφιακή μορφή, αξιοποιώντας μια από τις πιο πρωτοπόρες τάσεις στις ψηφιακές ανθρωπιστικές επιστήμες, επιχειρεί η ΔΡΩ-Κίνηση Πολιτών για την Αιτωλοακαρνανία, για να δημιουργηθεί το Μουσείο Καπνού Αγρινίου.

NewsRoom 23/11/2018 | 22:11

Στην ιστοσελίδα της ΔΡΩ (www.drw.gr) δημιουργήθηκε εφαρμογή στην οποία μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να αναρτήσει επωνύμως φωτογραφίες, έγγραφα, ιδιόχειρα σημειώματα κ.ά. σε υψηλή ανάλυση, παράλληλα με την τεκμηρίωσή τους, ώστε να δημιουργηθεί ένα βασικό τεκμηριωμένο corpus από το οποίο θα μπορούσε να εκκινήσει ο σχεδιασμός της έκθεσης του Μουσείου Καπνού Αγρινίου.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας σημειώνουν: « Όσοι συμπολίτες μας λοιπόν έχουν παρόμοιο υλικό μπορούν να το στέλνουν στο mailmouseio@drw.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση να αναφέρετε στο mail το ονοματεπώνυμο σας, διεύθυνση και κινητό τηλέφωνο καθώς και πληροφορίες (τεκμηρίωση) για το θέμα που απεικονίζεται στη φωτογραφία που θα στείλετε.

Στην ιστοσελίδα θα αναρτάται η τεκμηρίωση του θέματος, καθώς και το ονοματεπώνυμο σας, σαν κατόχου του ψηφιακού ή και του αναλογικού αρχείου της φωτογραφίας (το τηλέφωνό σας και η διεύθυνση σας απαιτείται για την περίπτωση που απαιτηθεί επικοινωνία μαζί σας)».

Πηγή: drw.gr/panos kaltsas
 

To koutipandoras.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.