Newsroom

Newsroom

Διαδικτυακό τραμπούκισμα σε στέλεχος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από συνεργάτη του Βελόπουλου

«Ζήτα συγνώμη απ' όλους τους Έλληνες που καθημερινά βρίζεις»

179765157 1866598376828782 2957162335927171912 n

Διαδικτυακή και ρατσιστική επίθεση δέχτηκε σήμερα στο facebook το στέλεχος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Αντιλιάν Κοτζάι, από τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, Βασίλειο Γραμμένο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Κοτζάι, το στέλεχος της Ελληνικής Λύσης τού έγραψε σε απειλητικό ύφος ότι θα πρέπει να «ζητήσει συγγνώμη» από τους Έλληνες και ότι με όσα λέει κινδυνεύει να χαρακτηριστεί «ανθέλληνας», «και αυτό είναι κάτι που θα τον δυσκολέψει στο μέλλον». 

Παράλληλα, τον απειλεί ότι οι νομικοί σύμβουλοι του κόμματος «οι οποίοι τους συκοφάντες και τους υβριστές τους στέλνουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη». 

«Ασχολείσου καλύτερα μετά της Πατρίδος σου και τον φίλος σου Ναρκέμπορα ΡΑΜΑ και άσε τους Έλληνες ήσυχους», καταλήγει στο προκλητικό του σχόλιο ο κ. Γραμμένος. 

Ολόκληρο το σχόλιο του Βασίλη Γραμμένου, όπως το δημοσιεύει ο Αντιλιάν Κοτζάι έχει ως εξής:

«Επειδή έχεις βήμα στα social και παριστάνεις τον αλληλέγγυο, βρίζεις και αποκαλείς ρατσιστές τους Έλληνες, θα σου δώσω μια συμβουλή: Πέτα από πάνω σου τον φαιό μανδύα του δήθεν ανθρωπιστή, σεβάσου τη χώρα που σε φιλοξενεί, και ζήτα συγνώμη απ όλους τους Έλληνες που καθημερινά βρίζεις και κατηγορείς για ρατσισμό. Σε αντίθεση περίπτωση κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς Ανθέλληνας και αυτό είναι κάτι που θα σε δυσκολέψει στο μέλλον. Όσο για το κόμμα του Βελόπουλου, που μέμφεσαι δεξιά και αριστερά, πρόσεχε γιατί το κόμμα έχει και νομικούς συμβούλους οι οποίοι τους συκοφάντες και τους υβριστές τους στέλνουν στη Ελληνική Δικιοσύνη. Μεγάλη προσοχή λοιπόν στις δημόσιες τοποθετήσεις σου και προπάντων όταν θα γράφεις για πρόεδρους κομμάτων του Ελληνικού (όχι του Αλβανικού,μην μπερδεύεσαι) κοινοβουλιου.Ασχολείσου καλύτερα μετά της Πατρίδος σου και τον φίλος σου Ναρκέμπορα ΡΑΜΑ και άσε τους Έλληνες ήσυχους»

 Άμεση ήταν η αντίδραση του στελέχους της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανάρτησή του δίνει πληρωμένη απάντηση στον τραμπουκισμό που δέχτηκε από τον Γραμμένο σημειώνοντας ότι «τέτοιου τύπου επιθέσεις δέχομαι κάθε μέρα από ανθρώπους που έχουν ψυχή γεμάτη μίσος και διακρίνουν τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή τους».

« Η συγκεκριμένη επίθεση δεν είναι επίθεση προς το πρόσωπο μου, καθώς το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, αλλά αποτελεί μία επίθεση σε κάθε μετανάστη αλλά και σε κάθε δημοκρατικό άνθρωπο που αγωνίζεται για μία κοινωνία δικαιοσύνης και ελευθερίας, όπου η λογική των διακρίσεων θα ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας», συνεχίζει ο κ. Κοτζάι στην απάντησή του, η οποία έχει δεχτεί βροχή μηνυμάτων υποστήριξης.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι η διαφορετικότητα και η αλληλεγγύη είναι συνώνυμα της ζωής, ενώ η ομοιομορφία είναι συνώνυμο του θανάτου και της παρακμής», καταλήγει.

Ολόκληρη η απάντησή του έχει ως εξής: 

Πέρα από τις ανορθόγραφες διατυπώσεις του συγκεκριμένου ανθρώπου ( ασχολήσου και όχι ασχολείσου) ο οποίος φωνάζει και για την περιφρούρηση της ελληνικής γλώσσας, αξίζει να ειπωθούν δύο, τρία πράγματα. Τέτοιου τύπου επιθέσεις δέχομαι κάθε μέρα από ανθρώπους που έχουν ψυχή γεμάτη μίσος και διακρίνουν τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή τους. Όμως εδώ μιλάμε για άνθρωπο που έχει θεσμική ιδιότητα, καθώς είναι διευθυντής κοινοβουλευτικού κόμματος. Πρώτον, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έχει σαν συγκροτησιακό της στοιχείο την αλληλεγγύη προς όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως καταγωγής, χρώματος και σεξουαλικού προσδιορισμού. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι δικές μου απόψεις τις οποίες εκφράζω καθημερινά και στα σόσιαλ μίντια. Ακροδεξιοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι διακρίνουν την αξία των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα και την καταγωγή τους. Για παράδειγμα, είναι ακροδεξιά άποψη να λέει κάποιος σε ένα παιδί δεύτερης γενιάς μεταναστών που μεγάλωσε, σπούδασε στην χώρα και τηρεί όλες τις υποχρεώσεις όπως κάθε Έλληνας πολίτης, ότι δεν πρέπει να εκφράζεται και να λέει την άποψη του, επειδή έχει διαφορετική άποψη από την δική σου. Η συγκεκριμένη επίθεση δεν είναι επίθεση προς το πρόσωπο μου, καθώς το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, αλλά αποτελεί μία επίθεση σε κάθε μετανάστη αλλά και σε κάθε δημοκρατικό άνθρωπο που αγωνίζεται για μία κοινωνία δικαιοσύνης και ελευθερίας, όπου η λογική των διακρίσεων θα ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Προσωπικά, είμαι υπερήφανος που έχω μεγαλώσει σε αυτή την χώρα και έχω λάβει την ελληνική υπηκοότητα. Η ελληνική ιστορία έχει στον πυρήνα της, ήδη από τα ομηρικά έπη την έννοια της φιλοξενίας. Οπότε, την ελληνική ιστορία δεν την προσβάλλουν οι μετανάστες, αλλά οι ακροδεξιοί. Δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον το δικό μου και της γενιάς που ανήκω, αλλά ξέρω σίγουρα ότι δεν θέλουμε ένα μέλλον όπου θα επικρατεί ο φόβος και ρατσισμός. Ως μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα δίνω καθημερινά με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες μου τον συλλογικό αγώνα για μία κοινωνία συμπερίληψης και αλληλεγγύης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι η διαφορετικότητα και η αλληλεγγύη είναι συνώνυμα της ζωής, ενώ η ομοιομορφία είναι συνώνυμο του θανάτου και της παρακμής.

Αντίδραση για το θέμα υπήρξε και θεσμικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να τονίζει σε ανάρτησή του: 

«Αποτελεί τιμή το να δέχεσαι επιθέσεις από το πολιτικό προσωπικό που εκφράζει τον σκοταδισμό και την μισαλλοδοξία. Από όλους αυτούς που έχουν κάνει την πατρίδα εμπόρευμα και καθημερινά προσφέρουν σε τιμή ευκαιρίας το μίσος του ρατσισμού. 
Η επίθεση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, Βασίλειου Γραμμένου στο μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Antilian Kotzai, δεν θα μείνει αναπάντητη. 
Θα μιλάμε, θα υπερασπιζόμαστε την δημοκρατία και θα σηκώσουμε τείχος αλληλεγγύης ενάντια στο μίσος και στο σκοτάδι. 
Όσο και αν δεν αρέσει σε κάθε λογής ακροδεξιούς, η Ελλάδα είναι πατρίδα για χιλιάδες παιδιά που μεγάλωσαν εδώ και βρεθήκαμε στα ίδια σχολεία. Την ίδια γλώσσα μιλάμε, στην ίδια γλώσσα ονειρευόμαστε. 
Μαζί θα φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, που δεν θα έχει χώρο για το μίσος και τον ρατσισμό!

 

 

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…