Διαδικτυακή Βραδιά Ποίησης... για τον Μητσοτάκη

Θέσεις μάχης έχουν πάρει οι χρήστες στα social media, για την σημερινή συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1-Το hashtag #γ@μιεσ@ι_Μητσοτακη είναι στην κορυφή, και η χαρά...τον χρηστών δεν κρύβεται...που έχουν κάνει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα  με Διαδικτυακή βραδιά ποίησης για τον Κυριάκο Μητσοτακη 

Βαγγέλης Σπυράκης 13/01/2022 | 21:10

Πρώτο trend είναι ήδη από νωρίς το (γνωστό πλέον σύνθημα) hashtag #γ@μιεσ@ι_Μητσοτ@κη, με τους χρήστες να είναι ήδη σε θέσεις μάχης και να λούζουν... (εκτός από το γνωστό σύνθημα) με πολλά ευρηματικά στιχάκια σόκιν, για  τον πρωθυπουργό,  με αφορμή την σημερινή συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1.  

Η ένταση αναμένεται να κορυφωθεί ειδικά προς τα μεσάνυκτα, όταν και θα προβληθεί η συνέντευξη. Από το  γνωστό hashtag #γ@μιεσ@ι_Μητσοτ@κη δεν έλειψαν και τα μηνύματα συμπαράστασης στον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, για την κλήση του ως κατηγορούμενος στην υπόθεση της Novartis, με τους χρήστες να στέλνουν ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση στην προσπάθεια φίμωσης του.