Newsroom

Newsroom

Διαβάστε το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη στο Facebook για τον Γ. Στουρνάρα – "Πρέπει να απομακρυνθεί τώρα από την Τράπεζα της Ελλάδος"

«O Γιάννης Στουρνάρας πρέπει να απομακρυνθεί τώρα από την Τράπεζα της Ελλάδος», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

57e420e11dc52464328b4641

«Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε την ΤτΕ για να καλυφθεί και να απαντήσει για ένα θέμα που αφορούσε τον ίδιο και τη γυναίκα του και όχι την Κεντρική Τράπεζα, δεν είναι μόνο ηθικό αλλά θέμα λειτουργίας και νομιμότητας της ΤτΕ», σημειώνει ο δημοσιογράφος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Βαξεβάνη μέσω Facebook:

«O Γιάννης Στουρνάρας πρέπει να απομακρυνθεί τώρα από την Τράπεζα της Ελλάδος. Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε την ΤτΕ για να καλυφθεί και να απαντήσει για ένα θέμα που αφορούσε τον ίδιο και τη γυναίκα του και όχι την Κεντρική Τράπεζα, δεν είναι μόνο ηθικό αλλά θέμα λειτουργίας και νομιμότητας της ΤτΕ. Σύμφωνα με το άρθο 24 του Καταστατικού, Διοικητής ο οποίος χρησιμοποιεί την Τράπεζα για δική του υπόθεση πρέπει να απομακρυνθεί. Όσα έγραψε το HOT DOC, αφορούν τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα και τον ίδιο την περίοδο μάλιστα που δεν είχε καμία σχέση με την ΤτΕ. Η ΤτΕ, εμφανίζεται υπό τον τίτλο “Ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος” να απαντά για μια προσωπική αντιπαράθεσή του μαζί μας. Με την ανακοίνωση μάλιστα προαναγγέλει μηνύσεις. Ο Στουρνάρας πρέπει να φύγει τώρα».


Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…