Newsroom

Newsroom

Διαβάστε τι δεν λένε ποτέ οι αεροσυνοδοί στους επιβάτες

Σε φόρουμ αποκάλυψαν αεροσυνοδοί ότι υπάρχουν μερικά μυστικά για τις πτήσεις τις οποίες το πλήρωμα καμπίνας δεν αποκαλύπτει στους επιβάτες. Ένας χρήστης ρώτησε στο φόρουμ «Τι γνωρίζουν οι αεροσυνοδοί σχετικά με τις πτήσεις το οποίο δεν λένε στους επιβάτες;» και τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά.

57ea6e521dc52414268b45f7

Μια επιβάτης που ταξιδεύει συχνά αποκάλυψε πάντως ότι όσοι επιθυμούν να αποφύγουν τις άβολες αναταράξεις θα πρέπει να σχεδιάζουν να πετάνε πιο νωρίς μέσα στην ημέρα παρά το απόγευμα ή το βράδυ. «Ένα από τα πράγματα που δε θα σας πουν οι αεροσυνοδοί είναι ότι οι πρωινές πτήσεις είναι καλύτερες γιατί ο αέρας έχει λιγότερες αναταράξεις» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε επίσης ότι το πιο ανθυγιεινό πράγμα στο αεροσκάφος δεν είναι οι τουαλέτες αλλά το ατομικό τραπεζάκι και η ζώνη ασφαλείας ενώ μικροβιολόγος που έλεγξε τις επιφάνειες εντός ενός αεροσκάφους πρόσφατα έφερε αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν αυτή την εξομολόγηση. Μια άλλη αποκάλυψη αναφέρει ότι πολλές εταιρείες σερβίρουν στους επιβάτες γεύματα που έχουν καταψυχθεί για 72 ώρες ενώ έχει τύχει να μην φάει το πλήρωμα αν δεν έχουν υπολογιστεί σωστά οι μερίδες.

Σύμφωνα με μια άλλη αεροσυνοδό, μπορεί το κάπνισμα να απαγορεύεται στα αεροσκάφη αλλά αυτά είναι εφοδιασμένα με τασάκια σε διάφορα σημεία. Κάτι ακόμη που μπορεί να μην γνωρίζουν οι επιβάτες, όπως αναφέρει μια υπάλληλος σε αεροπορική εταιρεία είναι ότι αν κάποιος θέλει να πάρει ένα χάπι για τη ναυτία πρέπει να το πάρει πριν την πτήση και όχι κατά τη διάρκεια αυτής γιατί τότε το πιθανότερο είναι ότι δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή