Διαβάστε µονορούφι το οικονοµικό πρόγραµµα του Βελόπουλου

Είναι σαν να σας προσκοµίζουν επιστηµονικές αποδείξεις ότι ο µπακλαβάς δεν παχαίνει και πως η γυµναστική βλάπτει σοβαρά την υγεία. Αρκεί να τοποθετήσετε πάνω στο στοµάχι σας µια αγιασµένη αλοιφή, η οποία επιπλέον αποκαθιστά και τη λειτουργία του εντέρου. 

Ευάγγελος Χεκίμογλου 28/06/2019 | 18:15

Aν κάποια από αυτές τις ηµέρες έχετε αϋπνίες, σας συνιστώ να διαβάσετε µονορούφι το οικονοµικό πρόγραµµα του κόµµατος Βελόπουλου. Διότι εάν προτιµήσετε κανένα αστυνοµικό έργο, µπορεί να έχει σασπένς, να σας ξυπνήσει και να χάσετε τον ύπνο σας. Ενώ το Βελοπούλειο θα σας προκαλέσει ευφορία και τα βλέφαρά σας θα βαρύνουν χωρίς να το καταλάβετε. Είναι σαν να σας προσκοµίζουν επιστηµονικές αποδείξεις ότι ο µπακλαβάς δεν παχαίνει και πως η γυµναστική βλάπτει σοβαρά την υγεία. Αρκεί να τοποθετήσετε πάνω στο στοµάχι σας µια αγιασµένη αλοιφή, η οποία επιπλέον αποκαθιστά και τη λειτουργία του εντέρου. 

Αν ο κ. Γεωργιάδης σταδιοδρόµησε πολιτικά διαφηµίζοντας βιβλία, ο κ. Βελόπουλος έχει πλουσιότερη γκάµα. Πλεονεκτεί έναντι του συναδέλφου του διότι η φωνή του δεν είναι τσιριχτή και διαθέτει µεγαλύτερη φαντασία, καθώς και αυτό που λέµε «εγκυκλοπαιδικές γνώσεις», δηλαδή την ικανότητα να παράγει έναν συνδυασµό σκέψεων που να περιλαµβάνει όσα έχει κατά καιρούς διαβάσει σε εφηµερίδες και περιοδικά. Σε αυτόν τον µαγικό κόσµο, που προσελκύει 236.000 συνέλληνες, η νοµισµατική πολιτική κατέχει εξέχουσα θέση: «... µια εξειδικευµένη οµάδα της Ελληνικής Λύσης έχει αναλάβει την εκπόνηση σχεδίου προετοιµασίας ενός παράλληλου φορολογικού νοµίσµατος, αποκλειστικά και µόνο για ώρα ανάγκης, συµβατού όµως µε τη νοµοθεσία της Ευρωζώνης για να είναι νόµιµο.

Επίσης, ενός ιδιωτικού νοµίσµατος για άµεση υιοθέτηση, όπως υπάρχει σε άλλες χώρες, έτσι ώστε να αυξηθεί η ρευστότητα της ελληνικής οικονοµίας». Απορώ πώς δεν το σκέφτηκε κανείς άλλος νωρίτερα, και χάναµε άδικα τόσο καιρό τον ύπνο µας µόνο µε ένα νόµισµα, κι αυτό γκαντέµικο. Διότι µε την προοπτική ακόµη δύο νοµισµάτων είναι σαν να καταργούµε την αϋπνία διά νόµου. Και εξηγείται έτσι γιατί το κόµµα Βαρουφάκη προσέλκυσε µόνο 170.000.

Πού πας µόνο µε ένα παράλληλο νόµισµα, κύριε καθηγητά µου, όταν ο Βελόπουλος υπόσχεται δύο; Λόγω περιορισµένου χώρου παραθέτω ως έχει την κατακλείδα του Βελοπούλειου προγράµµατος σωτηρίας: «... το πρόγραµµα της Ελληνικής Λύσης στη βελτιωµένη του έκδοση πλησιάζει τις 400 σελίδες, ενώ δεν έχει αναρτηθεί ακόµη επειδή προηγείται µια προσεκτική ανάγνωση». Δεν δείχνει αυτό πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας του προγράµµατος; Πόσο συχνά συµβαίνει να διαβάζουµε προσεκτικά ένα πρόγραµµα, αφού πρώτα το έχουµε ανακοινώσει;

Πηγή: Έθνος

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr