Δημοσίευμα για Κουμουτσάκο και κυκλώματα εκβιαστών – Ανακοίνωση από Γεροβασίλη

Για «ένθερμες σχέσεις» του εμπλεκόμενου σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού Τ. Μουσσά με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο, κάνει λόγο δημοσίευμα του «Έθνους» προκαλώντας την παρέμβαση της κυβερνητικής εκπροσώπου.

NewsRoom 26/03/2016 | 12:44

«Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση», τονίζει η Όλγα Γεροβασίλη

Όπως αναφέρει η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:

 «Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας "Έθνος" τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».

  Το πρωτοσέλιδο του Έθνους (στα αριστερά η αναφορά στο σχετικό δημοσίευμα για τις σχέσεις Κουμουτσάκου-Μουσσά)