Δεύτερη παραδοχή Λιβάνιου για το έγγραφο στην ΕΡΤ - «Βλαξ όποιος το έκανε» (video)

Δεύτερη παραδοχή Λιβάνιου για το έγγραφο στην αίθουσα παραδοχής της ΕΡΤ το οποίο καλούσε τους δημοσιογράφους να μην παίζουν πλάνα από το γλέντι Μητσοτάκη στην Ικαρία. 

NewsRoom 16/02/2021 | 19:18

Την ύπαρξη της γραπτής οδηγίας στην ΕΡΤ σχετικά με το γλέντι Μητσοτάκη στην Ικαρία αλλά και με την υπόθεση Λιγνάδη, επιβεβαίωσε ξανά ο υπουργός παρά των πρωθυπουργώ Θόδωρος Λιβάνιος από το βήμα της Βουλής.

Λίγες μέρες μετά της αποκαλύψεις ο κ. Λιβάνιος έκανε λόγο για προβοκάτσια την οποία κατήγγειλαν μάλιστα και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στην ανακοίνωσή τους. 

Σήμερα από το βήμα της Βουλής ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ επέμεινε στη θέση του και παραδέχτηκε για ακόμα μια φορά το σημείωμα αυτό, κατηγορώντας μάλιστα τον «δράστη». 

«Κάποιος δράστης που κόλλησε το περιβόητο χαρτάκι κατά την προσωπική μου άποψη, χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι, είναι βλαξ. Είτε βλαξ απλός είτε προβοκάτορας» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση αρχικά διέψευδε την ύπαρξη του σημειώματος, ωστόσο στη συνέχεια αναγκάστηκε να το ομολογήσει. Πρόκειται για τη δεύτερη δημόσια παραδοχή της κυβέρνησης από τον Θόδωρο Λιβάνιο.

Δείτε το βίντεο