Δεύτερη «αποθεωτική τάπα» .. για Μητσοτάκη-Νοσηλευτρια εξέθεσε τον πρωθυπουργό

Μετά την μητέρα στην Μεσσηνία που άφησε άφωνο τον πρωθυπουργό αναφορικά για τους εμβολιασμούς των παιδιών, σειρά πήρε μια νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με λίγες λέξεις εξέθεσε την κυβερνητική πολιτική.

NewsRoom 22/07/2021 | 23:16

Σε σύντομη συνομιλία της με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου ελέχθη από τον κ.Κικίλια το «ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα όλοι οι νοσηλευτές θα γίνουν μόνιμοι», η νοσηλεύτρια απάντησε: «Μας είχε ανακοινώσει ότι θα μας δώσει και μπόνους και δεν μας έδωσε τίποτα»!

 

Λίγο αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε στην παραλία Χαλκίδας κι έβγαζε «αυθόρμητες» selfie με πολίτες…

Γιατροί και φαρμακοποιοί στη μάχη των ραντεβού για εμβολιασμό

«Άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την επιτυχία που είχε το πρόγραμμα των εμβολιασμών με κινητές μονάδες, είναι μία δραστηριότητα την οποία θέλουμε να επεκτείνουμε, αλλά θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι της πειθούς των συμπολιτών μας που εξακολουθούν να είναι καχύποπτοι ακόμα περισσότερο και τους γιατρούς μας και τους φαρμακοποιούς μας και σε αυτή την κατεύθυνση πολύ σύντομα -και αύριο αν είμαστε έτοιμοι- θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις για το πώς μπορούμε να ενθαρρύνουμε, να έχουμε ένα πλαίσιο κινήτρων για γιατρούς και φαρμακοποιούς έτσι ώστε να κλείνουν οι ίδιοι περισσότερα ραντεβού», σημείωσε είπε ο Πρωθυπουργός συνομιλώντας με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη και τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Όσον αφορά την πορεία των εμβολιασμών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Η έμφαση μας εξακολουθεί να στρέφεται στους συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι, ειδικά αυτοί οι οποίοι είναι σε ηλικίες 40, 50, 60 ετών, είναι οι γονείς των παιδιών που σήμερα είναι διακοπές στα νησιά και οι οποίοι πιθανόν να κολλήσουν και να φέρουν τον ιό πίσω στα σπίτια τους, στους γονείς τους, στους παππούδες και τις γιαγιάδες τους. Αυτοί είναι η πιο επίφοβοι σήμερα. Αυτοί είναι οι πρώτοι που πρέπει να σπεύσουν να εμβολιαστούν, αυτοί πρέπει να είναι οι πιο προσεκτικοί διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και αυτό είναι το τελευταίο μήνυμά μου, ότι και εμβολιασμένοι προσέχουμε, φοράμε τις μάσκες μας, αποφεύγουμε τους συγχρωτισμούς εξακολουθούμε να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών».

Φυσικά και σε αυτήν την… εξόρμηση, ο Πρωθυπουργός είχε μαζί του κουστωδία (γιατί πάνω απ΄όλα δεν πρέπει να συνωστιζόμαστε…):