ΔΕΘ: «Φοβάται σαν το διάολο το λιβάνι» ο Μητσοτάκης το Documento-Δεν έδωσε καθόλου ερώτηση στην εφημερίδα

Δίχως να δώσει κάποια είδηση ο κ. Μητσοτάκης  δεν απάντησε σε κανένα από τα κρίσιμα θέματα ενώ εμφανίστηκε για άλλη μία φορά αλλεργικός στην κριτική και δη από το Documento 

 

NewsRoom 12/09/2021 | 18:22

Χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις και χωρίς να βγάλει κάποια είδηση ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε και επίσημαγια άλλη μία φορά αλλεργικός στην κριτική και δη από το Documento,  καθώς δεν έδωσε καθόλου ερώτηση στους δημοσιογράφους της εφημερίδας. Έκανε λόγο μόνο για επιθέσεις που δέχεται από μέσα ενημέρωσης και από τον Αλέξη Τσίπρα. 

Και γιατί να το κάνει; Προφανώς και ήθελε να αποφύγει τις ερωτήσεις για τις  αποκαλύψεις της εφημερίδας,  από το πόθεν έσχες του και το χρέος της ΝΔ που αυξήθηκε επί των ημερών του.

Όπως έγραψε το Documento, είναι η πρώτη φορά που τα μέσα ενημέρωσης που έχουν αντιπολιτευτική ή κριτική διάθεση έναντι της ΝΔ και του αρχηγού της αντιμετωπίζονται με τόσο αντιδημοκρατικό και φοβικό τρόπο. Στην πραγματικότητα υφίστανται αποκλεισμό. Το Documento, η πλέον αντιπολιτευτική φωνή στο χώρο των ΜΜΕ για τέταρτη συνεχή χρονιά αποκλείστηκε από τον κ. Μητσοτάκη στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Μπορεί το Documento να μην του αρέσει -σε όλους τους πρωθυπουργούς κάποια μέσα ενημέρωσης δεν αρέσουν-, είναι δεδομένο ότι η κριτική που του ασκεί όχι μόνο για τα πολιτικά ζητήματα αλλά και για τα θέματα της προσωπικής διαχείρισης της εξουσίας, τον εκνευρίζει.