Newsroom

Newsroom

Δένδιας for president… μήπως ο ΣΚΑΪ αβαντάρει τον Νίκο Δένδια;

Η χθεσινή δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον υπουργό Εξωτερικών 

5167231 1

Εδώ και κάποιες ημέρες το όνομα του Νίκου Δένδια ακούγεται πολύ, έχοντας προκαλέσει σοβαρή πολιτική αναταραχή στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Πιο έκδηλη είναι η ανησυχία εντός του Μαξίμου…

Ο λόγος είναι τα όσα είπε ο Ελληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας κατά τη διάρκεια των κοινών του δηλώσεων με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Αγκυρα, στην πρόσφατη συνάντηση τους. Μάλιστα από τότε πολλοί μιλούν για αρχηγική εμφάνιση Δένδια και πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο υπουργός Εξωτερικών έχει ήδη αφήσει το στίγμα του, για την επόμενη ημέρα στη ΝΔ.

Τις αυξημένες μετοχές Δένδια ήρθε να επικυρώσει και δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της Pulse που παρουσιάστηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Σία Κοσιώνη.

Μάθαμε λοιπόν από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση πως η πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 75% αξιολόγησε θετικά τη στάση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα (51% σίγουρα θετικά, 24% μάλλον θετικά) και μόλις το 11% την κρίνει αρνητικά (7% μάλλον αρνητικά, 4% σίγουρα αρνητικά). Στο 14% ανήλθαν οι απαντήσεις «δεν γνωρίζω/δεν απαντώ».

dendias agkyra dimoskopisi skai

Επίσης ο σταθμός θεώρησε πως άξιζε να σημειωθεί ότι υπέρ της στάσης του κ. Δένδια στην Τουρκία τάσσεται η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου. Οι περισσότερες θετικές εκτιμήσεις για τον υπουργό Εξωτερικών, έγιναν από πολίτες που δηλώνουν κεντρώοι, κεντροδεξιοί ή δεξιοί, ωστόσο και μεταξύ όσων αυτοπροσδιορίζονται αριστεροί, το 57% αξιολογεί θετικά τον κ. Δένδια και μόλις το 27% αρνητικά.

dendias agkyra politiki topothetisi dimoskopisi skai

Όπως καταλάβαμε όλοι το μήνυμα είναι απλό και σαφές. Ο Νίκος Δένδιας είναι λαοπρόβλητος ηγέτης και μάλιστα με μεγάλη διεισδυτικότητα σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Ακριβώς ότι χρειάζεται δηλαδή η δεξιά παράταξη… Τρέμε Κυριάκο.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…