Δεν υπάρχει σωτηρία-Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας

Ένα νέο σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε το Σάββατο (5/2), στο τοπικό πρωτάθλημα Α1 Χαλκιδικής, στην αναμέτρηση Άρης Κασσανδρείας - Ανθεμούς Γαλάτιστας, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

 

 

NewsRoom 06/02/2022 | 16:32

Επεισόδια σημειώθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Χαλκιδική το μεσημέρι του Σαββάτου. Χούλιγκανς μπούκαραν στο γήπεδο και ξυλοκόπησαν τρεις ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

O αγώνας, ο οποίος ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τη δολοφονία του Άλκη διεκόπη στο 75 λεπτό λόγω αψιμαχιών μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων, για να ακολουθήσει εισβολή χούλιγκανς. 

Στο πανδαιμόνιο που κράτησε για μερικά λεπτά τραυματίστηκε  ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσα της Κασσάνδρας, ενώ χτυπήθηκαν κι άλλοι παίκτες εκατέρωθεν. Προπονητής και παίκτης μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πολυγύρου για προληπτικές εξετάσεις.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τραυματίες κατέθεσαν στην Αστυνομία ωστόσο δεν υπέδειξαν τα άτομα που τους επιτέθηκαν. Από την πλευρά των φιλοξενουμένων, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Σουάνης τόνισε: «Ήταν μια παράνοια αυτό που έγινε, δεχθήκαμε επίθεση από αγνώστους, σε κάποια στιγμή έβλεπα μόνο ανθρώπους με άγνωστα μπουφάν γύρω μου. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συνέβη».