Δεν ξέρει ούτε τι προβλέπει ο διαγωνισμός για τα self test ο Α. Γεωργιάδης

Παράλληλα κατηγόρησε τους φαρμακοποιούς για γκρίνια, μιζέρια και συνδικαλιστικά αιτήματα στις προειδοποιήσεις τους ότι τα μη ατομικά οικιακά τεστ και η εκ νέου συσκευασία τους στα φαρμακεία μπορεί να μην είναι ασφαλής διαδικασία.

NewsRoom 07/04/2021 | 13:19

Ο Άδωνης Γεωργιάδης όχι μόνο πιάστηκε αδιάβαστος όσον αφορά τα self test και στο τι αναφέρει ο διαγωνισμός αλλά τα έβαλε και με τους φαρμακοποιούς οι οποίοι όπως είπε γνώριζαν ότι τα self test είναι μόνο σε συσκευασία των 25. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ακόμα ότι όλα είναι γνωστά και αναρτημένα στο διαγωνισμό που προκηρύχθηκε. Και επέμεινε ότι ο διαγωνισμός προβλέπει την προμήθεια self test σε συσκευασία των 25.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού και τις τεχνικές προδιαγραφές που έχουν οριστεί «Τα test να παρέχονται είτε σε ατομική είτε σε συσκευασία περισσότερων τεμαχίων ώστε να είναι επιδεκτικά ατομικής διανομής (πχ χωρίς να είναι αναγκαίος ο διαμοιρασμός διαλυμάτων από τον χρήστη)».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τους φαρμακοποιούς για γκρίνια, μιζέρια και συνδικαλιστικά αιτήματα στις προειδοποιήσεις τους ότι τα μη ατομικά οικιακά τεστ και η εκ νέου συσκευασία τους στα φαρμακεία μπορεί να μην είναι ασφαλής διαδικασία.