«Δεν ξεχνώ τα Τέμπη»: Με διαμαρτυρίες θα υποδεχτούν τον Κ. Αχ. Καραμανλή πληγέντες στις Σέρρες

Η συγκέντρωση έχει οριστεί να λάβει χώρα στον πεζόδρομο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Ερμού στο κέντρο των Σερρών.

καραμανλής Τέμπη

Λίγες εβδομάδες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά απάλλαξε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή από την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία και έδωσε -παρά τη λαϊκή οργή- το «πράσινο» φως για την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών στις επικείμενες εκλογές.

Ως απάντηση, ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών προγραμμάτισε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 14 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι στις Σέρρες.

Συγγενείς, φίλοι θυμάτων και πολίτες διαδηλώνουν διαμαρτυρόμενοι για την «προκλητική υποψηφιότητα» του Κώστα Καραμανλή, του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών επί των ημερών του οποίου συνέβη το έγκλημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του συλλόγου, η συγκέντρωση έχει οριστεί να λάβει χώρα στον πεζόδρομο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Ερμού στο κέντρο των Σερρών.

«Σας περιμένουμε όλους εκεί! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΤΕΜΠΗ», κλείνει την ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

345921541 1488610895214358 1895672832332575725 n 670x1024 1

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…