Newsroom

Newsroom

Δεν θεωρεί ότι οφείλει εξηγήσεις για το #Novartis_Gate ο Λοβέρδος

Αντί να δώσεις εξηγήσεις για την υπόθεση Novartis, ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει να την χαρακτηρίζει «άθλια πολιτική σκευωρία» 

λοβέρδος

Ανωμοτί εξηγήσεις αναμενόταν να δώσει σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εισαγγελέα κατά της διαφθοράς ως ύποπτος τέλεσης κακουργήματος για την πολύκροτη υπόθεση Novartis.

Ωστόσο, o πρώην υπουργός υγείας του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι δεν οφείλει να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις ενδείξεις που οδήγησαν στην κλήτευση του, αλλά οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις «οι εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτής της πολιτικής πλεκτάνης» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία» ήταν το μήνυμα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δήλωσε:

«Κατέθεσα σήμερα στην Εισαγγελέα Διαφθοράς τις επτά μηνύσεις, που έχω ασκήσει κατά των ψευδομαρτύρων της πολιτικής σκευωρίας «Novartis», κουκουλοφόρων και μη, καθώς και τις τρεις σχετικές με αυτή τη δυσώδη υπόθεση αγορεύσεις μου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στις μηνύσεις και τις αγορεύσεις μου καταγράφονται ξεκάθαρα τα γεγονότα και σκιαγραφούνται οι εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτής της πολιτικής πλεκτάνης. Εξηγήσεις θα δώσουν αυτοί και μόνον αυτοί. Όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα που αποτελεί, όπως από την πρώτη στιγμή είχα εξαγγείλει, κυλώνειο άγος για τη χώρα μας, θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν για τις πράξεις τους. Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό