Newsroom

Newsroom

Δεν θα πληρώσει η οικογένεια Λαζαρίδη – εκτεθειμένο το υπ. Υγείας απέσυρε την απαίτηση

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στα ΜΜΕ για την αδιανόητη απαίτηση του ελληνικού κράτους από την οικογένεια του Ειδικού Φρουρού που…

lazaridis 1

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στα ΜΜΕ για την αδιανόητη απαίτηση του ελληνικού κράτους από την οικογένεια του Ειδικού Φρουρού που τραυματίστηκε το 2007 στα Ζωνιανά και από τότε παραμένει σε κώμα, από την οποία ζητήθηκε να επιστρέψει ποσό 20.000 ευρώ το οποίο της είχε χορηγηθεί προκειμένου να συνοδεύσει το Στάθη Λαζαρίδη για αποθεραπεία στο Ισραήλ, ο υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης επικοινώνησε σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr με τον πατέρα του άτυχου αστυνομικού και τον ενημέρωσε ότι δεν θα χρειαστεί να καταβάλλει κανένα ποσό. 

Στον απόλυτο παραλογισμό του ελληνικού κράτους χρειάστηκε η παρέμβαση ενός υπουργού προκειμένου να γίνει το αυτονόητο. Την ίδια στιγμή βέβαια που ο κ. Γεωργιάδης πράττει το αυτονόητο για την οικογένεια ενός ανθρώπου ο οποίος ουσιαστικά δολοφονήθηκε εν ώρα καθήκοντος, εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες συνάνθρωποί μας πεθαίνουν διότι δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τα νοσήλεια ή τα φάρμακά τους. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ όπως το κάλυψε το koutipandoras.gr

Πηγή φωτογραφίας: Έθνος της Κυριακής