"Δεν θα πιάσει τους 180". Τάδε έφη Σκουρλέτης

[…]

skoyrleths 2

«Νομίζω ότι θα επιβεβαιωθεί στην ψηφοφορία ότι απέχουμε πάρα πολύ από τους 180 και δεν θα υπάρξουν σημάδια ότι μπορούν να πιαστούν. Εκτιμώ ότι η κυβέρνηση δεν θα πιάσει τους 180, ακόμη και αν αλλάξει το πρόσωπο, όπως μπορεί να ακούγεται». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Αναφερόμενος στον κίνδυνο που επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός, τόνισε ότι:  «όσο και αν επιχειρεί λίγο να ουδετεροποιήσει τη διαδικασία σε σχέση με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, δηλαδή τη συνέχεια των μνημονιακών πολιτικών, δεν τα καταφέρνει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου».
Ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας την συνάντηση Τσίπρα-Προβόπουλου είπε ότι ήταν μια χρήσιμη συνάντηση μιας και ο δεύτερος γνωρίζει πρόσωπα, καταστάσεις και ίσως και μηχανισμούς που λειτουργούν σε καταστάσεις ανωμαλίας, ενώ για τις δηλώσεις Στουρνάρα τόνισε μεταξύ άλλων: «Στη μαύρη σελίδα καταγράφονται και να είστε βέβαιοι ότι θα αξιολογηθούν στις κατάλληλες στιγμές. Δεν υπάρχει προηγούμενο ανάλογων δηλώσεων από διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος» .

Η εισαγγελία κλείδωσε στο συρτάρι τις καταγγελίες δυο Αγγλικών και Νορβηγικών κολοσσών ενέργειας – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Η εισαγγελία κλείδωσε στο συρτάρι τις καταγγελίες δυο Αγγλικών και Νορβηγικών κολοσσών ενέργειας – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Φάμπρικα προκλητικών αρχειοθετήσεων η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος.